İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Lütfen Bakın Önemlidir.

Shadows

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar ilknur veya başka isimde hosting ve firmalara ben coderim acil paraya ihtiyacım var vs diyerek en azından bana geliş sebebi öyle idi sizinle çalışmak istiyorum diyerek gelen turuncu turuncukalem nickli [email protected] adresine sahip kişiye dikkat ediniz.

Kendisi coderlik ile yakından uzaktan alakası yoktur.

Piyasada ilkay beyin okey tavla batak scriptini satmaya calısıyor bana gelerek sistem yazıyorum vs diyerek gecici bir win host istedi bende verdim birde baktımki sistemi pazarlamak amacıyla paravan kullanılıyorum hemen kapatıldı.

Sistem kesinlikle marezdir. kendisi ile alışveriş yaparak mağdur olanların bana ulaşmaları halinde kişinin bilgileri verilecektir.

piyasada doğru dürüst adam kalmadı haralde 1 aydır php coder arıyorum dolandırıcıdan başka bulabildiğim yok.

raincu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
shadows , uyarıların için sağol.

not : biraz acı bir uyarı olacak ama, okuyun lütfen
( işini iyi yapan ve dürüst olan insanlara gerektiği gibi emeğinin hakkını vermezseniz, piyasa şerefsizlere ve dolandırıcılara kalır tabiki!!!! )

Shadows

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
not : biraz acı bir uyarı olacak ama, okuyun lütfen
( işini iyi yapan ve dürüst olan insanlara gerektiği gibi emeğinin hakkını vermezseniz, piyasa şerefsizlere ve dolandırıcılara kalır tabiki!!!! )

Hayır gayet ciddi bir uyarı bir kaç arkadaş ile görüştüm yazmadığım scripti değiştirmem gibi ibarede bulunursa bir php script değil sadece bir kod istenildiği zaman 500 ytl fiyat cekildiği zaman ben daha müşteriden ücreti almadan paranın tamamını istediği zaman kusura bakmayın çalışamıyorum

raincu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Hayır gayet ciddi bir uyarı bir kaç arkadaş ile görüştüm yazmadığım scripti değiştirmem gibi ibarede bulunursa bir php script değil sadece bir kod istenildiği zaman 500 ytl fiyat cekildiği zaman ben daha müşteriden ücreti almadan paranın tamamını istediği zaman kusura bakmayın çalışamıyorum

coderlerin belli prensipleri vardır. mesela bende başkasının yazdığı bir scripti çok zorda kalmadıkça editlemek istemem. fiyat bakımından çok pahalı fiyat vermem ama ucuz da değilimdir. anlaşılan paranın yarısını veya tanıdık ise üçte birini almadan tek satır kod yazmam.

bu prensipler 6 yıldır kendi kendine oluşan prensiplerder ( kaba tabirle kazık yedikçe )...

Shadows

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
haklısın kesinlikle bende kazık yedikce öğrendim dayak yemeden kavga etmeyi öğrenemessin diye bir tabirde var

neyse konu turuncu konusu dağılmasın

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.