İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Lütfen Bakınız

R

reisabi

Misafir
ilk msjım olduğuna bakmayın aktivadyon etmedim daha önce

neyse asıl konuya geçelim sizin elinizdeki boş domainin değerini arttırmak için bana verin bende o siteye uuygun birşeyler bulup büyütüyüm karşılığında 100%20 komisyon alırsam yeterlidir veya siz ne uygun görürseniz emin olunki siteniniz değerini 2ye kalıyıcağımdır

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
birde anlayabilsek seni...ne güzel anlaşacağız ama...
Türkçe bedava..para almıyoruz..

R

reisabi

Misafir
parasızda yaparım ama eğitim ve bilgi verme sitelerini sadece :)

ahmet0011

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
%20 lik komisyon orası neye göre verilicek..
örneğin bir oyun domaini verdim sana sende siteyi yaptın düzenledin güzelleştirdin..ben şimdi sana neyin %20sini vericem..
benm görüşümü belirtmem gerekirse domain ücreti 10 milyon hergün domain al her gün 2 ye katla sitelerini :D

R

reisabi

Misafir
boş durmasından veya sedo da olmasından iyidir

türk interneti boş kalmaz
söz:reisabi

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kirmayin sevkini vardir kendisine gore kafasinda olusturdugu projeleri
yalniz bende tam anlamadim %20 komisyon olayini bir aciklik getirsen iyi olacak
saniyorum siteden elde edilen gelirin %20 sini istiyorsun yanlismiyim ??

A

Airborne

Misafir
gibigibiyim' Alıntı:
geyik yapiyor bu kisi,bosuna hatlari mesgul etmeyelim pls
Geyik yaptigini nerden anladin? Izin verde derdini vatandas anlatsin. Hemen yargisiz infaz yapmana gerek yok.

G

gibigibiyim

Misafir
Anlatmis anlatacagi kadar iste roman yazmasini mi bekleyelim.Sen anlamamis olabilirsin ben özetliyim,bostaki domainlerinizi bana birakin diyor büyütücem ve gelirin %20 sini alicam gibi hayale dalmis.

Bir domain 5-6 dolar,büyütebilecek olsa kendine alir domainler kendi sitelerini büyütür kazancinda %100 ünü alir sizde ciddi ciddi takip ediyorsunuz konuyu :) Geyik yahu

R

reisabi

Misafir
neyse siz siteyi yapoın benim siteyi yayınlayın text link o da yeter hitim artsın :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.