İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Lütfen Hostcular Okusun!

D

dit

Misafir
Yabancı Reseller Paketleri ile çalışan türk hosting firmaları acaba reseller paketlerini genelde nereden alıyor?

OnurSQL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
o belli olmuyor ki dünyada yüzlerce datacenter var..ama türkler amerika'yı tercih ediyor genellikle..oradaki tanınmış datacenterlar theplanet,ev1 ama genel olarak herkes şuradan alıyor diye bir yargı kullanamaz sanırım..

H

hostunnet

Misafir
Biraz uzun bir konu

Genelde Türkiye'deki büyük hosting firmaları serverlerini Amerika'dan kiraliyorlar. Ama belli bir kapasiteye ulasan Türk firmalar artik kendi datacenter lerini kurmaya basladilar. Atiyorum bir server 3000 dolar ama normalde her ay 200-300 dolar kira odeyecegine aliyor server 1 senede parasi cikiyor zaten. Ama kendi datacenterini acan firmalar cok pahalli hosting sattigi icin herkes yine amerikayi tercih ediyor...

Y

yihuu

Misafir
:) Arkadaşlar, bana kuruluş için 800$ dolar verin. ayda da 120$ verin size TR'de server verim. ilerde çıkacaksan da çık. server senin olsun.

hp tc2120
hp ml 110

Y

yihuu

Misafir
arkadaşım ben o kurulum parası ile sana hp tc2120 yada; dilersen hp ml110 server aliyorum. kuruyorum ve gidiyorum Turkiye'deki bir isp (bnet yada anet) uzerine co-location'a koyuyorum : ) iste bu kadar. tabi bu is icin aylik bir bedel oduyorsun

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.