İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Lütfen Okuyun..

Uzak444

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Forumlara Her eklediğimiz server fiyat listesinin alt kısmına büyük harflerle UNMANAGED yazıyoruz.
gerek telefon gerek msn gerekse mail üzerinden gelen siparişler için ödeme almadan önce serverin unmanaged olduğunu server teslim edildikten sonra sadece reboot ve reinstall talebi kabul edeceğimizi bildiriyor ve teyid istiyoruz. Nazarweb olarak sunucu satışlarımız bu şekilde. bilgi sınırlarımız dahilinde belirli bir ücret talep ederek managed hizmet verebiliyoruz.
ancak her serverde kernel güncelleme,panel güncelleme,koruma programları,antivirüs yazılımları gibi eklentileri kurup teslim ediyoruz.
son günlerde teslim edilen server sahiplerinin bir kaçında destek alamama gibi şikayetler alıyoruz. ama biz kimseye serverde teknik destek veririz demiyoruz.

(şu an saat 02:23 müşterim için bilgisayar başındayım bu benim iyi niyetim)
Var olan sunucu müşterilerimiz ve ileri dönemlerde sunucu kiralamayı düşünen kişiler için konuyu bir kez daha belirtme gereği duyuyorum.

Tarafımızdan verilen tüm sunucular >>>>>>>>>>UNMANAGED<<<<<<<<<<<<
her türlü bakım onarım ve optimizasyon müşteriye aittir.

ilginize teşekkür ederim.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
muşteri ile ilgilenirseniz musteri size musteri kazandirir yardim etmekten zarar gelmeyeceğini düşünüyorum benimde serverim unmanaged sağolsun serveri aldığım yer hicbir zaman bana yapmam etmem demiyor yardim edinki yeni müşteriler kazanin yardim edinki bu piyasada tutunun ve parmakla gosterilenler arasında yer alın.

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
muşteri ile ilgilenirseniz musteri size musteri kazandirir yardim etmekten zarar gelmeyeceğini düşünüyorum benimde serverim unmanaged sağolsun serveri aldığım yer hicbir zaman bana yapmam etmem demiyor yardim edinki yeni müşteriler kazanin yardim edinki bu piyasada tutunun ve parmakla gosterilenler arasında yer alın.

3 sunucu müşteriniz olursa yardım edersiniz.

30 olursa nereye kadar ?

hele ki abi hesap nereden açılıyor sorusu size yöneltilirse..

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
ben olsam ederim madem yapamayacağım bu işi en başından hic girmem bu işe

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
müşterisin sen :)

tabiki yardım edilmesini isteyeceksin.ama o verdiğin hizmetin karşılığı zaten anca o para kadar hatta daha fazla.

ama türk insanımız 5 dolara 5 bin dolarlık hizmet almak ister o ayrı.

3-5 dolar verip 300-500gb alan alınca gözü doyar.halbuki kullanacağı 5mb alandır.

vs vs :)

ne kadar akçe o kadar odun hesabını unutmayalım.

Uzak444

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar teknik destek yok değil. ben herşeyi fazlasıyla veriyorum emin olun buna benimle çalışıp makina sahibi olanlar var forumda. bilgim dahilinde elimden gelen herşeyi yapıyorum aslında teknik destek 4x4 e yakın

ama bazen aynı saniye müdehale edemiyoruz. bunu herkes yaşıyor. bazen bilgimizi aşan konularda oluyor . bu iki konuda herkesten anlayış beklerim.
ama sadece adı geçiyor kimseyi darda bırakmıyorum. bilgim dışındaki problemler unmanaged

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
tekrar yazıyorum.

ayda 10 dolar verip ne kadar hizmet alabilirsinizki

gün başına 500binlira düşer.

siz verir miydiniz bu hizmeti bu paraya :)

sonuç olarak dedicated olarak alıyorsunuz.bunu en başta biliyorsunuz.

ama vay efendim bizi sallamıyor diyebiliyorsunuz.ilginç

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.