Hastayim, bugun evdeyim.
Ozel mesajlarimi yeni okuyorum, yavas da olsa destek vermeye calisiyorum.
Aksama olursa kusura bakmayin.
get well soonHastayim, bugun evdeyim.
Ozel mesajlarimi yeni okuyorum, yavas da olsa destek vermeye calisiyorum.
Aksama olursa kusura bakmayin.
hiç sorma bende bütün gün bi kırgınlık vardı.. acaip bi yorgunluk.. evdekiler mevsim değişikliğine bağladı ama du bakalım.. geçmiş olsun iyinet bu arada.. banada geçmiş olsunGeçmiş olsun, mevsim değişikliği diyeceğim ama kutuplar hariç bu yıl kış yaşayan olmadı.
blink, sizede geçmiş olsunhiç sorma bende bütün gün bi kırgınlık vardı.. acaip bi yorgunluk.. evdekiler mevsim değişikliğine bağladı ama du bakalım.. geçmiş olsun iyinet bu arada.. banada geçmiş olsun
geçmiş olsun. benim kesin çozumumu tavsiye ediyorum. thylool hot(yanlış yazdım biliyorum ama anlayan anladı
Apranax a gerek yok, bi ufak işimi görüyor
Bencede. Doktora görünmeden ilaç almayın ve mümkün olduğunca ilaç kullanmamaya çalışın. Alışkanlık yapıp daha kötü sonuçlar verebiliyor.majezik türü ilaçlar tavsiye etmeyiniz.aspirin dahi insanlara dokunabilir.istırahat edin.olmaz ise doktora görünün.
Majezik ve Apranax kullanıyorum, hiçbir yan etkisini görmedim. Internetten de bu ilaçlar hakkında detay bulunabiliyor. Zaten bilindik ilaçlar. Doktora gitmek tabiki ilk tercihiniz olmalı, ama hastalığınız yoksa ve ilaçtaki uyarıları okursanız bir yan etkisi olmaz. Tabi leblebi gibi yutmayacaksınız, bunu yapıp sonra da "gamend dedi bizde içtik suçlu o dur" denilirse karışmam.
Benim görüp görebileceğim en çok yan etkisi olan ilaç Roaccutane'dır. (sanırım bu ilacı kullanıp intihar edenler olmuş) Fakat onun bile yan etkisi olmadı şu ana kadar. Gerçi oldu, dudağı kurutup çatlatıyor. Fakat ona da katlanacağız.