sohbet odaları

Lutfen sabir

iyinet

Root
Admin
Bilgiler
Reaksiyon
53
Şube
Sakarya
256 Aydır Üye
Hastayim, bugun evdeyim.
Ozel mesajlarimi yeni okuyorum, yavas da olsa destek vermeye calisiyorum.
Aksama olursa kusura bakmayin.

mathiaxbars

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
122
209 Aydır Üye
geçmiş olsun forum yenilendiya ondandır nazar değdi:p

Gamend

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
1
Şube
Ankara
226 Aydır Üye
Geçmiş olsun, mevsim değişikliği diyeceğim ama kutuplar hariç bu yıl kış yaşayan olmadı. :p

blink

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
1
213 Aydır Üye
Geçmiş olsun, mevsim değişikliği diyeceğim ama kutuplar hariç bu yıl kış yaşayan olmadı. :p
hiç sorma bende bütün gün bi kırgınlık vardı.. acaip bi yorgunluk.. evdekiler mevsim değişikliğine bağladı ama du bakalım.. geçmiş olsun iyinet bu arada.. banada geçmiş olsun :eek:

netistanbul

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
225 Aydır Üye
geçmiş olsun. benim kesin çozumumu tavsiye ediyorum. thylool hot(yanlış yazdım biliyorum ama anlayan anladı:)

Mickey

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
izmir
207 Aydır Üye
cümleden geçmiş olsun :D

Gamend

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
1
Şube
Ankara
226 Aydır Üye
Majezik ve Apranax Fort tavsiye edilir. Her ne kadar diş ağrımı kesemeselerde baş ağrısında bayağı etkili oluyorlar.

visitistanbul

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
9
Şube
Bebek
205 Aydır Üye
Ya arkadaşlar forum da doktorlar var galiba varsa başımın üstüne ama yoksa kafanıza göre ilaç söylemeyin bence..
Hasta arkadaşlar lütfen Hekimlere gidiniz. Bu *arkadaşlar fazla sizleri sevmiyor galiba :D:D
Allah cc Acil şifalar versin arkadaşlara
*Buradan sonrası şakadır alınmayın arkadaşlar...

selim61

İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaksiyon
13
Şube
<?=selim61?>
212 Aydır Üye
Apranax a gerek yok, bi ufak işimi görüyor :)

CaLViN

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
63
Şube
Ankara
229 Aydır Üye
Allah acil şifalar versin.majezik türü ilaçlar tavsiye etmeyiniz.aspirin dahi insanlara dokunabilir.istırahat edin.olmaz ise doktora görünün.

ErsaT

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
222 Aydır Üye
majezik türü ilaçlar tavsiye etmeyiniz.aspirin dahi insanlara dokunabilir.istırahat edin.olmaz ise doktora görünün.
Bencede. Doktora görünmeden ilaç almayın ve mümkün olduğunca ilaç kullanmamaya çalışın. Alışkanlık yapıp daha kötü sonuçlar verebiliyor.

Herkese geçmiş olsun :)

Gamend

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
1
Şube
Ankara
226 Aydır Üye
Majezik ve Apranax kullanıyorum, hiçbir yan etkisini görmedim. Internetten de bu ilaçlar hakkında detay bulunabiliyor. Zaten bilindik ilaçlar. Doktora gitmek tabiki ilk tercihiniz olmalı, ama hastalığınız yoksa ve ilaçtaki uyarıları okursanız bir yan etkisi olmaz. Tabi leblebi gibi yutmayacaksınız, bunu yapıp sonra da "gamend dedi bizde içtik suçlu o dur" denilirse karışmam.

Benim görüp görebileceğim en çok yan etkisi olan ilaç Roaccutane'dır. (sanırım bu ilacı kullanıp intihar edenler olmuş) Fakat onun bile yan etkisi olmadı şu ana kadar. Gerçi oldu, dudağı kurutup çatlatıyor. Fakat ona da katlanacağız.

mathiaxbars

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
122
209 Aydır Üye
Majezik ve Apranax kullanıyorum, hiçbir yan etkisini görmedim. Internetten de bu ilaçlar hakkında detay bulunabiliyor. Zaten bilindik ilaçlar. Doktora gitmek tabiki ilk tercihiniz olmalı, ama hastalığınız yoksa ve ilaçtaki uyarıları okursanız bir yan etkisi olmaz. Tabi leblebi gibi yutmayacaksınız, bunu yapıp sonra da "gamend dedi bizde içtik suçlu o dur" denilirse karışmam.

Benim görüp görebileceğim en çok yan etkisi olan ilaç Roaccutane'dır. (sanırım bu ilacı kullanıp intihar edenler olmuş) Fakat onun bile yan etkisi olmadı şu ana kadar. Gerçi oldu, dudağı kurutup çatlatıyor. Fakat ona da katlanacağız.
majezik i bende öneririm fazla yan etkisi olmadan çabuk etki eden bi ilaç.

Roaccutane a gelince o ilcı 1 yıl kullanmıştım ama bende moral bozukluğu yerine tam tersi bi etki yapmıştı:D:p hiç sallmadım yani.O ilacında gerçekten kendini gösteren yan etkisi senin dediğin gibi deri kuruması yani ondan çekiyosun.Tabi etkisi mükemmel (doktor kontrolünde)(iyide bu acne diğerleriyle ne alaka:p)

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.