Arkadaşlar dün bonuspara.net ile ilgili bir başlık açmıştım ama zeynel hesabının kapatıldığını söyledi. Şu an bonuspara da 2 adet reklam var. 248 kadar üye webmaster var. Ama bunlardan sadece 10 tane kullanıyor bonuspara yı bende bunlardan biriyim. sizden bir ricam olacak. Sponsor yok sponsor lazım türkiyede sponsor yok paramızı ödemiyorlar diyip durdunuz. Belki bonuspara az ödüyor olabilir ama en azından ödüyor. Benim bu siteyle en ufak bir alakam yok komisyon falan almıyorum size sadece demek isterdiğim şu. Yurtdışında bu olaylar nasıl başladı sanıyorsunuz? Durduk yeremi müşteri buldu bonuspara.net gibi yabancı siteler?Tabikide hayır. Ülkelerinin desteğini arkalarına aldılar. Ben şöyle düşünüyorum. En azından boş duran alanınıza 1 adet reklam yerleştirin böylece gerçekten ödeyen bir sponsor kazanalım. Bu sadece bir öneri ama eğer siz türk sponsorlara destek değil köstek olursanız kimse bu işe girmez. Dün 1 milyon kazandım çok az bir para ama destek için hala banner sayfamda ve duyarlı site sahiplerinden rica ediyorum TÜRK SPONSORLARA DESTEK OLALIM.BUGÜN 25BİN ÖDÜYOR OLABİLİR AMA YARIN 250BİN VEREBİLİR TIK BAŞINA! GOOGLE DA BİR ANDA OLMADI SEDO DA. Destek olursak, günde üyelerin yolladığı tık sayısı şu anki sayı olan 500 değil de 5000 olursa eminim o zaman tık başına alacağımız para da artacak. Kesin ödeyen bir sponsor var karşımızda. Ya destek olur geliştirip sonra paramızı alırız, yada köstek olur diğer türk sponsor siteleri gibi bunu da bitiririz. En azından 1 ay deneyelim ve göreceksiniz hepimiz kazanacağız. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler