İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Lütfen tamamını okuyun(Sponsor Meselesi)

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar dün bonuspara.net ile ilgili bir başlık açmıştım ama zeynel hesabının kapatıldığını söyledi. Şu an bonuspara da 2 adet reklam var. 248 kadar üye webmaster var. Ama bunlardan sadece 10 tane kullanıyor bonuspara yı bende bunlardan biriyim. sizden bir ricam olacak. Sponsor yok sponsor lazım türkiyede sponsor yok paramızı ödemiyorlar diyip durdunuz. Belki bonuspara az ödüyor olabilir ama en azından ödüyor. Benim bu siteyle en ufak bir alakam yok komisyon falan almıyorum size sadece demek isterdiğim şu. Yurtdışında bu olaylar nasıl başladı sanıyorsunuz? Durduk yeremi müşteri buldu bonuspara.net gibi yabancı siteler?Tabikide hayır. Ülkelerinin desteğini arkalarına aldılar. Ben şöyle düşünüyorum. En azından boş duran alanınıza 1 adet reklam yerleştirin böylece gerçekten ödeyen bir sponsor kazanalım. Bu sadece bir öneri ama eğer siz türk sponsorlara destek değil köstek olursanız kimse bu işe girmez. Dün 1 milyon kazandım çok az bir para ama destek için hala banner sayfamda ve duyarlı site sahiplerinden rica ediyorum TÜRK SPONSORLARA DESTEK OLALIM.BUGÜN 25BİN ÖDÜYOR OLABİLİR AMA YARIN 250BİN VEREBİLİR TIK BAŞINA! GOOGLE DA BİR ANDA OLMADI SEDO DA. Destek olursak, günde üyelerin yolladığı tık sayısı şu anki sayı olan 500 değil de 5000 olursa eminim o zaman tık başına alacağımız para da artacak. Kesin ödeyen bir sponsor var karşımızda. Ya destek olur geliştirip sonra paramızı alırız, yada köstek olur diğer türk sponsor siteleri gibi bunu da bitiririz. En azından 1 ay deneyelim ve göreceksiniz hepimiz kazanacağız. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler

Haymac

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Arkadaşım haklısın yazına++Bende 2 ay kullandım zeynelle beraber.
birde evet GERÇEKTEN ödeyen bir sponsor.....

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dediğimi anladın dimi haymac. Yani türkiyedekilere destek olmalıyız seni çok iyi anlıyorum sebepsiz çıkartılmışsın ama azıcık destek olursak hep beraber reklam veren sayısı 10u geçerse eminim fazla para kazanıyor diye kimse çıkartılmaz. Yabancılara para kazandırmayı bırakmanın zamanı geldi bence. Ödicekmi ödemicekmi diye düşüneceğimize güvenilir insanlarla çalışalım ve hem onlar kazansın hem biz. Sağol yazın için

Z

zeynelkoc

Misafir
biz onları destekliyoruz ama onların yaptığı sitenizden yabancı klik geliyor diye hesabımızın kapatılması (yabancı klikleri para odememesine rağmen)

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zeynelkoc' Alıntı:
biz onları destekliyoruz ama onların yaptığı sitenizden yabancı klik geliyor diye hesabımızın kapatılması (yabancı klikleri para odememesine rağmen)

Arkadaşlar görüşlere katılıyorum genel olarak, özellikle çoğu yabancı sponsorun bir çok yayıncı arasında tercih yaparken adil olamadığını, hatta bunu hususi olarak yaptıklarını düşünüyorum, ama bence yine de memlekete döviz getirmek adına elden gelen yapılmalı öncelikli olarak :)
bir şekilde elinizden geliyorsa açık hile yollarına başvurmadan ve kuraldışı olarak değerlendirilmesine neden olmayacak her yolla kazancınızı artırın ve döviz elde edin.
(buna ihtiyacımız var,ithalatımız ihracatımızı karşılamıyor :) )

Ama gerçek reklam mantığına göre tabii ki yerel bir içeriğe sahip olan Türkçe bir sitede yine yerli bir reklam olması gerekir. Bunun için de yerli sponsor sitesi olmalı ve bu sitelerin de desteklenmesi gerekir. Sonuçta aramızdan bu sitelere destek verenler yine en büyük kazancı sağlayacak olanlar bence çünkü bu iş kendini besleyen bir dinamiğe sahip.

Sonuç olarak yabancılara küsmeden ve mümkünse para kazanmaya devam ederek; ama yerli reklamverenlerin güvenilir olanlarına da klik oranlarına, sadece yerel siteler arasında sıraya dizme manıtığına göre önem vererek destek olmak gerekiyor.

Saygılar..

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kimsenin cevap yazmamış olması beni gerçekten üzdü. Sanırım herkes yabancı insanlara para kazandırmaktan mutlu. Konu kilitlenebilir teşekkürler

H

hitmp3tr_com

Misafir
ben zaten kullanıyorum az kazanıyorum ama zaten o alan boş duruyodu öyle duracağına koydum bonusparayı dur bakalın ne kazanacağız :)

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Bence bir ay destek verilmeli ve nasıl bir yer olduğu görülmeli.

Haymac

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Arkadaşlar biz iki ay çalıştık, tıkır tıkır paramızı yatırdılar... Deneyin görün ama yabancı trafiğiniz azsa tabi :D

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
alicanorg sırf senin gibi düşündüğüm için bonuspara reklamları şu an bir sitemde yayında (az veriyor olabilir ama takdir için koydum zararı yok az versin).. sırf devlete destek için thy hissesi aldım bütün paramla.. Eğer imkanınız varsa siz de alın.. konu biraz saptı ama ingiltere'de british airways halka açıldığında "7 milyon" kişi hisseden aldı.. Lütfen Türklerin yaptığı işlere karşı biraz daha duyarlı olun.. ( Bonuspara.net'in verdiği parayı Türkiye şartlarında değerlendirmenizde yarar var.. yurtdışındaki kişi başına milli gelir ile bizim milli gelirimiz + yurtdışında reklam veren sayısı ile bizim reklam veren sayımız bir değil.. Yarın öbür gün siz de reklam olayına girerseniz - ki ben bunu ciddi düşünüyorum, hatta domain yatırımı da tamam- siz de bundan pek bir fazla pay veremeyebilirsiniz)
P.S: O domainide mi şerefsizce aldın gibisinden laflar yazmazsanız sevinirim ;)

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ploop senin gibi insanlar olduğu için bu konuyu açtım zaten görüşlerine tamamen katılıyorum ve seni düşüncenden dolayı kutluyorum arkadaşım.

Z

zeynelkoc

Misafir
bu arada şu anda sistemde 2 tane reklam var biri tık başına 15.000 TL diğeri tık başına 25.000 TL veriyor bilginize

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ve bu reklamlar dönüşümlü çıkıyor bende.. ve aşağı yukarı ortalama klik başı 20.000 TL'ye denk geliyor.

mavilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim Sitemde var fakat yabanci click diye saymıyor o yüzden fazla kazanamiyorum.Para dolsun kaldiracağim

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
açıkcası son 1 aydır benım yabancı trafığımde buyuk artış var bu yuzden çeıkınıyorum koymaya,
zaten reklam alanlarım hep dlu bş olduğu zmanalrda koyuyorum :)
baazen kendı kendıme dıyorumkı updated ı koyuyorum kazılıyor elın adamı paralara yatıyor madem bırı ytacak turk kazansın dıyorum :) gerçi bonusparada herkese vermış helal olsun ne dıyım :)

G

guajira

Misafir
bende nettereklam.com reklamını kaldırıp bonuspara.net'in bannerlarını koydum ancak 50 mil minimum ödeme biraz fazla değil mi?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5