Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Lutfen yardim --cumhuriyet bayrami videosu icin--

jmalinie

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
93
Arkadaslar bir video oluşturacagım ve bu video tugayda gösterilecek , kapsam "güçlü türkiye"
Savunma, ekonomi,sosyal, hukuksal her alanda gösterdigimiz başarıları belgesel niteliginde bir videoya dokmek istiyorum, çok az vaktim var ve youtube videolarını indirmede , bazı goruntuleri bulmada sorun yaşıyorum , bazı istedigim goruntuler haber sitelerinin videolarında var , bunları indiremiyorum örnegin bir hızlı tren goruntusu ;
http://zaman.com.tr/multimedya.do?t...mno=2&title=hizli-tren-yollarda&gosterim=list
bunu nasıl indirebilirim.
Youtube videolarının bazılarına bakabiliyor bazısına bakamıyorum .
Real playerım yuklu ama download linki gozukmuyor , ayarlarını da yaptıgım halde..
Video indirmede ve bulmada yardımcı olursanız çok sevinirim

GNeRaL

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
234
Internet download manager adlı programı kurun, o tüm videoların üstünde "Bu Videoyu IDM ile indirin" gibi bir ibare çıkaracaktır.

jmalinie

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
93
çok teşekkurler , harika bir program ..çok sağ olasın.

jmalinie

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
93
Tekrar rahatsız ediyorum ,
filmlerden istedigim goruntuleri kestim ve proje olarak kaydettim hepsini.
sadasdasd.wlmp olarak kaydetti ama şimdi birleştirmek istedigimde dosyaları arka arkaya windows movie maker cubuguna atamıyorum .
"medya al" da sadece resim ve video alabiliyorsunuz.Bu kaydettigim projeleri filme de çevirmek istemiyorum çünkü bu seferde goruntu kalitesi düşecek..
ne yapabilirim?