İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Lutfen yardim --cumhuriyet bayrami videosu icin--

jmalinie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
7
Arkadaslar bir video oluşturacagım ve bu video tugayda gösterilecek , kapsam "güçlü türkiye"
Savunma, ekonomi,sosyal, hukuksal her alanda gösterdigimiz başarıları belgesel niteliginde bir videoya dokmek istiyorum, çok az vaktim var ve youtube videolarını indirmede , bazı goruntuleri bulmada sorun yaşıyorum , bazı istedigim goruntuler haber sitelerinin videolarında var , bunları indiremiyorum örnegin bir hızlı tren goruntusu ;
http://zaman.com.tr/multimedya.do?t...mno=2&title=hizli-tren-yollarda&gosterim=list
bunu nasıl indirebilirim.
Youtube videolarının bazılarına bakabiliyor bazısına bakamıyorum .
Real playerım yuklu ama download linki gozukmuyor , ayarlarını da yaptıgım halde..
Video indirmede ve bulmada yardımcı olursanız çok sevinirim

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Internet download manager adlı programı kurun, o tüm videoların üstünde "Bu Videoyu IDM ile indirin" gibi bir ibare çıkaracaktır.

jmalinie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
7
çok teşekkurler , harika bir program ..çok sağ olasın.

jmalinie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
7
Tekrar rahatsız ediyorum ,
filmlerden istedigim goruntuleri kestim ve proje olarak kaydettim hepsini.
sadasdasd.wlmp olarak kaydetti ama şimdi birleştirmek istedigimde dosyaları arka arkaya windows movie maker cubuguna atamıyorum .
"medya al" da sadece resim ve video alabiliyorsunuz.Bu kaydettigim projeleri filme de çevirmek istemiyorum çünkü bu seferde goruntu kalitesi düşecek..
ne yapabilirim?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.