İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

lyrics Satılık Şarkı Sözü Sripti

N

NRT

Misafir
Demo adresi: http://www.geyikmerkezi.com/lyrics/singers.php
İstenen minimum fiyat: 200 YTL
Kategori, yazılımın içeriği nedir: Yabancı Şarkıcı ve Şarkı Sözleri Scripti
Lisans bilgileri: Lisans satılan kişiye aittir. 3. kişilere devredilemez ve satılamaz.
Lisans sonlanma zamanı: Yok
Bu satışta herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: Yok

Arkadaşlar sisteme isteyen olursa cache sistemi eklereyek verebilirim.

Güzel bir arşiv oldugunu görürsünüz. Kendi sitenize göre adapte ettiginizde cok güzel olur.

Bayram öncesi satış yapabilirsem çok iyi olacak :)

cinbaba

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
beni dünden beri güldürdün nrt galiba sadece sayfalamayı biliyorsun
tasarımda berbat :)

N

NRT

Misafir
cinbaba önce kendi sitelerine bak sonra gel konuş ok?

Hadi yürü kendi sitelerine bakmaya.

Bu arada sana düzgün bir isim bulalım hatırlatta.

cinbaba

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cinbaba önce kendi sitelerine bak sonra gel konuş ok?

Hadi yürü kendi sitelerine bakmaya.

Bu arada sana düzgün bir isim bulalım hatırlatta.

sen tasarımın t 'sini
webmaster w ' sini
asp ve php nin hiçbirşeyini bilmiyorsun :D

N

NRT

Misafir
Pardon paran yokta host alamdıgından dolayımı sitelerin acık değil?

Bunuda hatırlatta bir ara sana host acayım sitelerin açık olsun :D

N

NRT

Misafir
Datagrup burada adam gibi birisi gelse bir şey dese tamam.

Ama adamın sitesi bile acılmıyor böyle adam gelmiş konuşuyor.. Zaten bundan başka bir şey yaptıklarıda olmuyor böyle tiplerin.

Mehmet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Cinbaba adamın tasarımını kodlamasını berbat buluyorsan satın almazsın neden adamın konusunu baltalıyorsun ki

KaleSoft

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
413bin yabanci şarki sözü mysql veri tabanim var, isteyene satabilirim

aciliş 100 lira

N

NRT

Misafir
Hadi abicim. Konuyu saptırma alışveriş için acıldı almıyacaksan yazma. Kişisel bir şey varsa özelden yaz. Forumu kirletme.

zahmaci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Senin seviyene düşemem NRT
Cinbaba şimdi şunu söyleyeyeim kimse kimseye tasarım nasıl diye yorum yaparmısınız dememiş. Arkadas script yaptım demiş ve satıyorum demiş. Bu yüzden yok berbat yok su bu diye yorum yapmak pek hoş bir davranış değil...

isteyen alır isteyen almaz, alıcı olmayanlar bu satış konularına yorum yapmamaları gerektiğini acaba ne zaman öğrenecek.

Hadi abicim. Konuyu saptırma alışveriş için acıldı almıyacaksan yazma. Kişisel bir şey varsa özelden yaz. Forumu kirletme.

Katılıyorum, yalnız sende cevap verip bence uzatma konuyu, bu sadece kişisel tercihim..

Ha aslında şimdi bende kendimle çelişeceğim ama ne demek istediğimi anlayan anlar zaten.

burada satılan scriptin bence ne olduğu çok önemli değil. Bu tür databaseden çekilen veriler ile yapılmış scriptlerden çok BENCE database önemlidir. Her zaman içerik olmassa tasarım ne olursa olsun kimse o siteye gelmez....

Hayırlı satışlar...

N

NRT

Misafir
+10 rep :D
200 Lira istemişsin birde ohah :)

İstersem 500 isterim kimseyi ilgilendirmez. Yazım şablonuna uyuyorsam gerisi sana düşmez. Gerci uymasamda sana düşmez forum yöneticileri gerekeni yapar.

Sen git link degişimindeki ückagıtcılıgı düzelt o kadar uyarmıştım seni.....

Holokost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
begenmıyorsanız almassınız arkadaslar , arkadas sıze script hakkında , fiyat hakkında yorum yapın demiş mi ?
Kişisel sorununuz varsa da bunu burda belirtmek yanlıstır

N

NRT

Misafir
Holokost bak böyle adamlarla ugraşıyoruz. Kendisi yapmış a dan z ye her şeyi. Yine ückagıtcılık.
http://forum.iyinet.com/photoshop-paint-shop-pro-corel-freehand/36332-tum-tasarim-bana-ait.html

Aynı arkadaş link degişiminde frame kullanıyordu ve defalarca aynı konuyu actı. İnanmayan varsa link degişimi yöneticisine sorabilir.

Bu adamın işi hile ile bu adam iyinete yakışmıyor. Diger ückagıtcılık yapanlar gibi.

(ückagıtcılıgın anlamını biliyorum) Ondan dolayı bu kelime doğru olarak burada kullanıldıgına inanıyorum.

cınaroğlu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Adam burda sitemi beğendiniz mi yada eleştirin diye yazmamış satmak için yazmış sizde satışını baltalıyorsunuz yakışmıyor.Siz esnafsınız malınızı satarken biri dukkana gelse çok kötü o bu işi bilmiyor derse naparsınız???
Lütfen herkes birbirine saygı duysun.
İyi satışlar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5