İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Macbook ve iPad ödüllü blog yarışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hergunkampanya

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
12 Eylül’de halkoylamasına sunulacak olan yeni anayasa, sivil bir anayasa olmasının yanında özgürlükler ve eşitlikler alanlarında yaptığı düzenlemelerle Türkiye’nin demokratikleşme adına attığı en önemli adımlardan biridir.

Anayasa Değişikliği konulu olarak düzenlenen Blog Yarışması'nda, halkın bu konudaki düşüncelerini paylaşabileceği ve yorumlayabileceği bir ortam hedeflenmiştir. Katılım için herhangi bir yaş sınırlaması olmayan yarışmaya konu ile ilgili blog hazırlayan herkes başvuru yapabilmektedir.
Başvuru
İnternette halka açık olarak yayınlanan bir veya birden fazla yazı ile yarışmaya www.blogyarismasi.com sitesi üzerinden başvurabilir. Yarışmacı yazısını www.blogyarismasi.com sitesine yükleyecek ve yazılar moderatör onayından geçtikten sonra yarışma sitesinde yayınlanacaktır.
Yarışma Takvimi
1 Ağustos 2010 - 31 Ağustos 2010 tarihleri arasında başvurular alınacaktır.
1 Eylül 2010 - 7 Eylül 2010 tarihleri arasında değerlendirmeler yapılacaktır.
8 Eylül 2010 tarihinde sonuçlar açıklanacaktır.

http://www.blogyarismasi.com/

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Taraflı ve siyasi bir yarışma... Ama ödüller kömürden iyidir:D

0nur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
dün kömür bugün macbook birşey vermeden sözlerini dinletemiyorlar napsınlar :)

ReiS

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Devletin kömür yardımı ne kadar yararlı oldu bilmiyorsunuz gözümün önünde kaç tane fakir aile o yardım sayesinde kışın ısındı.siz bir ekmek parası verdiniz mi acaba

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
Devletin kömür yardımı ne kadar yararlı oldu bilmiyorsunuz gözümün önünde kaç tane fakir aile o yardım sayesinde kışın ısındı.siz bir ekmek parası verdiniz mi acaba

hocam işin rengi değişecek ama kusura bakmayın; o fakir insanlar seçimlerden bir önceki yıl niye soğukta bırakıldı madem? madem dediğiniz gibi yararlı da neden Antalya da bile kömür dağıtıldı? Ben partizan(CHP-MHP-SP veya diğerleri) değilim ama bir de gerçekler var.

Konuyu rapor ediyorum tartışma büyümesin diye. Eğer cevap hakkım var diyorsanız pm ile cevap verebilirsiniz.

KATILSANA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Yersiz ve taraflı bir konu. Ucunda trilyon olsa dahi bu gibi bir yarışmaya göz yummam(ız) söz konusu değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.