İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Macroajans Linux & Windows Reseller Paketlerimiz

macroajans

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kaliteli Hizmet,Sürekli Gerçek Teknik Destek ve açıkcası sorunsuz hizmet istiyorsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterlidir..

Linux ve Windows Reseller de 15 TL den başlayan fiyatlarla,
Macroajans garantisinde,bugün var yarın yok değil 5 senedir olduğu gibi her zaman var olacağız,müşterisini önemseyen bir firma arıyosanız sizinle tanışmak isteriz.. Saygılarımızla

Web sitemizden paketlerimizi İnceleyebilir,Tüm merak ettiklerinizi bize sorabilirsiniz

Linux Hosting

Windows Hosting

Reseller Paketlerimiz

Linux Reseller

Windows Reseller

*Fiyatlarımız sizi yanıltmayacak şekilde hazırlanmıştır
*Fiyatlarımıza %18 K.D.V Dahildir
*Tüm hostinglerimizde deneme hesabı açılır

Macroajans Bilişim ve İnternet Hizmetleri

Adres : Perpa Ticaret Merkezi A Blok Kat:13 No: 2020
Okmeydanı Şişli İSTANBUL
Telefon : 0212 222 90 02 Fax: 0212 222 90 03
7 x 24 Gsm:0532 250 30 69
E-posta ve MSN : [email protected]
Site: Macroajans Bilişim ve İnternet Hizmetleri

Vergi Dairesi : Şişli Vergi Dairesi
Vergi Numarası : 60511162406
Faaliyet belgesi no: YS-1330

wwwxxxyyy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
İyinet'teki bu ilan üzerine Macro Ajans'tan iki ayr site için hosting satın aldım. Almaz olaydım. Zırt pırt siteler kapanıyor, son bir ayda siteler on gün bile açık kalmadı. Telefon ediyorum, telefonu açıyorlar, sanki duymuyorlarmış gibi aloo aloo deyip duruyorlar sonra da kapatıyorlar. Şu an kendi siteleri bile kapalı. Hosting işi böyle mi yapılır? Bakın bir vatandaş ta http://www.hostbul.net/yorumlar/7763/macroajans-com/tum-yorumlar/1 sayfasında yazmış.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5