İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Mağdurluğun böylesi...

Cky

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
27.11.2006 tarihinde saat: 21:35 te makinamın durduk yere kapatılıp daha sonrada formatlanıp başka bi yere satılmasına karşın madur olduğumdan dolayı dakikhost.com firmasını dava edeceğimi belirtirim.

1: durduk yere makina kapattırılırmı?
2: insan yedek almama fırsat verdirtmezmi?
3: en azından insan bi email atar...
4: ki ödemede bir problemim yok iken ve ayın 30 una 3 gün varken bunu nasıl yapabilirsiniz?
5: umarım siz haklı çıkarsınız....
6: ve 28.11.2006 tarihinde M.Batuhan Çelikel'i aradığımda kendisinin "hemen ilgileniyorum" sözüne güvenerekten dc ile hiç bir şekilde dialog'a girmedim. ve akşam üzeri; www.teknoserver.net sahibi Sayın Semih Alev beyden benim makinamın formatlı bir şekilde ona verildiğini öğrendim.

"Umarım bu işten sağlam çıkabilirsiniz..."

çünkü elimde 4 sanatçı sitesi, 2 radyo sitesi ve birçok prleri en az 4 olan sitelerim ve bunlara bağlı ek gelirler vardı.. müşterilerimde cabası idi... ama sayenizde olabileceğimin hatta tahmin bile edemiyeceğimin fazlasi ile madur oldum...

Saygılarımla

Cengaver Kahan Yurduseven
HostArsivi.Net internet hizmetleri

Nescafe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Cok geçmiş olsun arkadasım. Umarim hakkını alırsın. Uzun zamandır dakikhost hakkında şikayetler görüyorum forumlarda. Onlarıda Allah ıslah etsin. Ne diyelim.
Tekrar geçmiş olsun.

Cky

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
saolasin ama bu olay inan herkezden cok beni üzmüstür. cünkü bu güne kadar onlari savundum (forumlarda görebilirsiniz) ama bu mağdurluk beni bayağı bir üzdü. ki en kötüsüde " ELİMDE YEDEK YOK " :(

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
kardeş yanlış anlama ama bu tür önemli bazı müşteri siteleri barındırıyorsun bari saglam firmnadan al ucuz diye kapılıp alıyorsunuz sonra olcagı belli zaten o yüzden ucuz diye almayın..

geçmiş olsun..

Cky

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Permission ama ben bu zamana kadar bircok site yapıp sattım yada üzerinde durdum ve bir cok dc gezdim ama böyle bi problem ile ilk defa karsilastim. bunda benim ne sucum varki :S

Mohti

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kardes Senin adina cok üzüldüm. Eğer bu dediklerin gerçekten bu sekildeyse, hakkını ara.Sakın vazgecme..Kendi adıma konusmak gerekirsede, herzaman arkandayım...
İlk defa böyle bir maduriyet gördüm cünkü..COk kötü birsey.. :(

Cky

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cok saolasin Mohti umarim bu ilk ve sonuncusu olur :s

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Berbat bir durum Allah kimsenin başına vermesin. Çok büyük geçmiş olsun. İşallah mağduriyetinden kurtulursun ama öyle gözükmüyor :( valla çok üzüldüm.

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
öncelikle geçmiş olsun. full format atılmamışsa veri kurtarma olayını kaçırma sakın. bizim de başımıza gelmişti site almanyadaki bi dc da barınıyodu dedicated. almanyadaki bi tanıdık dc gidip kendi kurtarmıştı verileri. 4-5 yıllık site pr7 vs.vs insan verdiği emeğe üzülüyor

biran önce veri kurtarmayı yap, yani dene en azından. istersen bi sorabilirim arkadaşa detaylarını

timsah

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gecmis olsun cok kotu bi durum, buna benzer bir olay semih alevin orda benim basima gelmisti, ama ben hergun sitelerimin yedeklerini aldigim icin cok fazla bir veri kaybi yasamamistim.

Cky

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
fsd

öncelikle geçmiş olsun. full format atılmamışsa veri kurtarma olayını kaçırma sakın. bizim de başımıza gelmişti site almanyadaki bi dc da barınıyodu dedicated. almanyadaki bi tanıdık dc gidip kendi kurtarmıştı verileri. 4-5 yıllık site pr7 vs.vs insan verdiği emeğe üzülüyor

biran önce veri kurtarmayı yap, yani dene en azından. istersen bi sorabilirim arkadaşa detaylarını

baba ben semih beye bu olayi arastirmasi ve veriler icin ne yapabiliriz olayi icin rahatsiz ettim oda ilgilenip geri döneceğini söyledi ama yaklasik dün aksamdan beri ses cikmadi + makina semih alev'e stok olarak verilmis ve saniyorumki bugün yada yarinda bir baska müsteriye satilacak. anlicaniz karman corman oldu :s ki büyük ihtimallede yedek medek kurtaramicam :'(

ayrica herkeze tesekkür eder Allah [c.c] razi olsun dileklerimi sunarim.

Teqin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öncelikle Cok Cok Geçmiş olsun . Ama Eğer Makina Başkasına Verilmemişsse Verileri Kurtarma İmkanın Çok Fazla.
Bkz: Bir Ara Bizim Bilgisayar Coktu Ve Babam Bir Bilgisayarcıya Haberim Olmadan Verdi Ama Dedi Tamam Kurtarırım Ama Hepsine Format Atmıstı Ve Butun Hesaplarda Ordaydı Nasıl Yapalım Diye Dusunduk Bunu İst Veri Kurtarma ya Gonderdi Ve Adamlar 300$ Karsılıgı Butun Verileri Kurtardılar.

Cky

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
teknoserver ile iletisime gectim umarim yedekleri kurtarmayi becerebilir :S yoksa hersey sifirdan baslanilicak. ki ayin 27 sinden beri siteler kapali ve büyük ihtimallede arama motorlari filan düsmeye basladi + googledede büyük bir gerileme yasiyacağim :( SİMDİ BEN HANGİSİNE YANAYIM :'(

S

Sycho

Misafir
derin 1 nefes al ve rahatla öncelikle sakin ve soğuk kanlı olmaya bak böyle konular çok kötü konular :S

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
google konusunu takma fazla :) eski siteler demiştin, spam benzeri kötü içerik değilse atlatırsınız. bizimki bi haftadan uzun sürmüştü yani ..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5