27.11.2006 tarihinde saat: 21:35 te makinamın durduk yere kapatılıp daha sonrada formatlanıp başka bi yere satılmasına karşın madur olduğumdan dolayı dakikhost.com firmasını dava edeceğimi belirtirim.
1: durduk yere makina kapattırılırmı?
2: insan yedek almama fırsat verdirtmezmi?
3: en azından insan bi email atar...
4: ki ödemede bir problemim yok iken ve ayın 30 una 3 gün varken bunu nasıl yapabilirsiniz?
5: umarım siz haklı çıkarsınız....
6: ve 28.11.2006 tarihinde M.Batuhan Çelikel'i aradığımda kendisinin "hemen ilgileniyorum" sözüne güvenerekten dc ile hiç bir şekilde dialog'a girmedim. ve akşam üzeri; www.teknoserver.net sahibi Sayın Semih Alev beyden benim makinamın formatlı bir şekilde ona verildiğini öğrendim.
"Umarım bu işten sağlam çıkabilirsiniz..."
çünkü elimde 4 sanatçı sitesi, 2 radyo sitesi ve birçok prleri en az 4 olan sitelerim ve bunlara bağlı ek gelirler vardı.. müşterilerimde cabası idi... ama sayenizde olabileceğimin hatta tahmin bile edemiyeceğimin fazlasi ile madur oldum...
Saygılarımla
Cengaver Kahan Yurduseven
HostArsivi.Net internet hizmetleri
1: durduk yere makina kapattırılırmı?
2: insan yedek almama fırsat verdirtmezmi?
3: en azından insan bi email atar...
4: ki ödemede bir problemim yok iken ve ayın 30 una 3 gün varken bunu nasıl yapabilirsiniz?
5: umarım siz haklı çıkarsınız....
6: ve 28.11.2006 tarihinde M.Batuhan Çelikel'i aradığımda kendisinin "hemen ilgileniyorum" sözüne güvenerekten dc ile hiç bir şekilde dialog'a girmedim. ve akşam üzeri; www.teknoserver.net sahibi Sayın Semih Alev beyden benim makinamın formatlı bir şekilde ona verildiğini öğrendim.
"Umarım bu işten sağlam çıkabilirsiniz..."
çünkü elimde 4 sanatçı sitesi, 2 radyo sitesi ve birçok prleri en az 4 olan sitelerim ve bunlara bağlı ek gelirler vardı.. müşterilerimde cabası idi... ama sayenizde olabileceğimin hatta tahmin bile edemiyeceğimin fazlasi ile madur oldum...
Saygılarımla
Cengaver Kahan Yurduseven
HostArsivi.Net internet hizmetleri