İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Mail Account

SaVaGe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selam,
PHP , ASP , CGI de dogrudan uyelık sistemi ile mail verebilirmiyim? ([email protected]) seklinde.Server a bir şey eklemem gerekiyormu?
-----
İyi çalışmalar ***SaVaGe***

M

matrixportal

Misafir
merhabalar;

anladığım kadarıyla siten üzerinden [email protected] şeklinde email dağıtmak istiyorsun. ancak bu sadece asp, php veya cgi olacak iş değildir. bir mail serverın olması lazım... buda bir maliyet demektir.

fakat istersen hiç para ödemeden istediğin biçimde email dağıtabilirsini.z sadece tek şart var. domainin ve hostun ücretsiz serverlarda olmayacak. sana ait bir domain ve hostun varsa bunu yapabilirsin. örnek için benim siteme baka bilirsin. www.matrixportal.com. ben sitemde üye olan herkese ücretsiz email veriyorum.

bana bu servisi sağlayan omnistürk'tür. sende ücretsiz email dağıtmak istiyorsan www.postatr.com adresinden siteni sisteme kaydet, incelendikten sonra utygun görülürse yapacağın işlemler sana email aracılığıyla bildirilecektir..

konu hakkında başka sorun olursa, veya asp, php, cgi, perl, java, delphi ile ilgili sorularını www.matrixportal.com'dan bana ulaştırırsan acil cevap alırsın..

iyi çalışmalar, başarılar...

SaVaGe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kardes tesekkur ederim yardımın için.
Benim domainim oldugu gibi server zaten benim.Sadece mail sistemini kurmak istiyorum elle email vermeden dogrudan uyelık yontemiyle vermek istiyorum.

M

matrixportal

Misafir
tekrar merhaba;
dünyada kabul görmüş olan ve bir türk tarafından yapılan postacı mail scripti sanırım işini görür. php ile yapılmıştır. hostscripts.com da bulabilirsiniz sanırım. içerisinde geniş bir kurulum dosyası mevcuttur. umarım işini görür..

S

Sticks

Misafir
Sevgili SaVaGe ,
Bunun için yazılımlar bulunmaktadır. Bu sistem kurulumunu sana yapabilirim. Benimle iletişime geçebilirsin.
[email protected]

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5