İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Mail Ayarları...

cronaldo1907

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Slmlar...

Sitemde stmp server kullanıyor mail için...

Şimdi ben site üzerinden mail atacagım zaman gönderen kısmında sitenin mail adresi çıkıyor...Ama ben sitenin mail adresi degilde gönderen kısmında site adım gözüksün istiyorum...Yani misal [email protected] degilde İyiniyet Forum...Bu şekilde çıkmasını istiyorum...Bunu nasıl yapabilirim...

FrontPage

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ezbere bişey eklenmez. mail gönderme işlemi yapılan yerde headerler vardır. oraya eklemen yada değiştirmen gerekir.

FrontPage

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sen hangi yolla email gönderiyorsun?
Örnek: php yazdığım kod ile, işte kod burada. yada asp kod ile, işte kod burada.
outlook express ile gönderiyorum yada ms outlook ile gönderiyorum ve sunucumun smtp ayarlarına şunları yazıyorum gibi bilgiler vermeden nasıl bişey yapman lazım ki?
Bu forumdaki insanlar müneccim değil ki senin gözünden yaşadığın sorunları görebilsin.
mail sorunu dendiği zaman binlerce sorun olabilir. Küçük bir açıklama yapmışsın ama onlarca mail sunucusu olduğunu ve söylediğin durumun birçok nedeni olduğunu bildiğimize göre yüzlerce alternatif olabilir. Lütfen daha açık yazın sevgili kardeşim :)))

cronaldo1907

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şimdi arkadaslar 3.6.8 vbulletin sürümünü kullanıyorum...

E-Mail ayarlarım smtp server ile mail atabiliyoruz...

Ayarları tam olarak yaptım...

Mail kodları orjinal kodlar hiç ellemedim...

Gönderen kısmına istedigim şeyi yazınca mail gitmiyor...

Ancak gönderdigim mail adresini yazınca gidiyor...Bu seferde istedigşm yazı çıkmıyor sadece mail adresim çıkıyopr...Çok arastırdım herkes gönderen kısmına istedigini yaz çıkar diyor ama bi türlü olmadı...Sorun bundan ibaret...

FrontPage

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SMTP hizmetini aldığınız yer ile bu konu hakkında görüştünüz mü?
Güvenlik açısından bu SMTP sunucularında bu özellik bazılarında kapatılabiliyor.

cronaldo1907

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet usta hostum ile görüştüm...Şöyle soliim onlar test maili atınca çıkıyor...Ama ben sitem üzerinden atınca mail adresim gözüküyor gönderen kısmında...Ne yaptıysam su ana kadar sonuca ulasamadım...

cronaldo1907

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Saol usta yardımlar için ama atladıgım bi nokta gerçekten yok defalarca denedim Hostcu ile görüştüm ama sorun aynı...Nasıl yapıcam bilmiyorum...

FrontPage

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İkinci sayfaya geçmişiz ama ben hala sizin hangi email sunucusunu hangi client ile kullandığınızı dahi bilmiyorum. :)
siz olduğu gibi kullanmaya devam edin bence.
kolay gelsin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.