İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Mail Programı

K

kedimedi

Misafir
Sitemin 100 kadar üyesi var.Güncel haberleri yollamam gerekiyor(öyle vaad etmiştim:p)....de..tek tek 1 saat sürüyor.Bunun daha kolay bir yolu yokmudur.Spam programlarının güvenliğinden şüpheliyim açıkçası..Milletin e-mailinin ,abuksubuk insanların eline geçmesini istemem..Başıma iş açmayacak, basit ve temiz bir program biliyormusunuz?

S

seven7

Misafir
php yada baska bir dille e-mail list lerden kur.. cok iyi oluyor.

K

kedimedi

Misafir
Benim dediğim başka bişey ama..Şöyle düşünün, 100 tane e-mail adresi var diyelim elde..100'ünede aynı maili bir anda yollayan bir program olmalı..Bu spamci ler nasıyapıyorlar milyonlarca e-mail atma işini..
Benim gibi tek tek uğraşmıyorlardır....bi program..ama alelade birşey deil..güvenli başıma iş açmayacak bir program lazım..

K

kedimedi

Misafir
İyi diyorsunda, outlook!ta dediğin şekilde group oluşturup toplu mail yolarsam, gönderilern kişi sütununda tüm mail adresleri görülüyor..
Bunun olmamasılazım..Yani, millet güvenmiş mail adreslerini yollamış bana, herkezin göreceği şekilde postalayamam onları..Sanki herkeze tek tek yollanmış gibi olmasını istiyorum..
senin dediğinde , TO: kısmında gruptaki herkezin mail adresi sırayla yazıyor..
Ha sen "yanlış biliyorsun, yazmıyor" diyorsan, bizahmet tarif et nolur..ben çünkü istediğim şekilde mail göndermeyi outlooktan başaramadım bir türlü..

E

efes77|GS

Misafir
kedimedi' Alıntı:
İyi diyorsunda, outlook!ta dediğin şekilde group oluşturup toplu mail yolarsam, gönderilern kişi sütununda tüm mail adresleri görülüyor..
Bunun olmamasılazım..Yani, millet güvenmiş mail adreslerini yollamış bana, herkezin göreceği şekilde postalayamam onları..Sanki herkeze tek tek yollanmış gibi olmasını istiyorum..
senin dediğinde , TO: kısmında gruptaki herkezin mail adresi sırayla yazıyor..
Ha sen "yanlış biliyorsun, yazmıyor" diyorsan, bizahmet tarif et nolur..ben çünkü istediğim şekilde mail göndermeyi outlooktan başaramadım bir türlü..

haberlist die bi grup yap ve bu grub ismini to kısmına deilde BCC kısmına ekle ....

L

levocan

Misafir
bu işi asp veya benzeri programlama dilleri ile yapabilirsin.
Ayrıca bu hizmeti ucretsiz saglayan servisler mevcut.

http://www.yourmailinglistprovider.com/

bunlardan bir tanesi. Turkce destegi de mevcut.Yalnız elindeki 100 adresi sen eklersen uyeliğini dondururlar.Bunun için uye oldugunda sana verilen kodu sitene yerlestir ve bu form vasıtasıyla mailleri ekle.

Ben denedim iyi bir servis.Ama sonra kendim script yazdıgım için artık kullanmayacagım...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5