İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Mail Servisleri

M

mp3dunyamcom

Misafir
aslanbey34' Alıntı:
Sakın haaa postatr.com dan almayın.
Ben aldım rezil oldum. Adamlara mail yazıyorum paralı alacam geçiş yapacam. vs.
Adamlar hayatta cevaplamıyor. Tel desteği yok. Şirketlerine tel açıyorsun postatr.com bizim bünyemizde ama onların tel desteği yok mailden ulaşın diyorlar. Parayı şirketleri alıyor ama hiç bir destek vermiyor.
Bayposta iyi güzel destek var ama kotaları çok az. tek iyi yanı pop3 vermesi.

Merhaba,

Arkadaşım bende önceden postatr.com u kullanıyordum.Ve çok memnundum.Bayposta'nın herşeyi sınırlı ve çok az.Ben postatr yi tavsiye ederim.Bir kere kesinlikle cevap yazıyorlar mail'lerine.Benim bir sürü sorum olmuştu bir ara postatr'ye.Ve çektiğim her mail'e bir cevap alıyordum 2-3 gün içerisinde.Sen herhalde bayposta ile karıştırdın.Ben mu konuda muratozcirpici ya katılıyorum.Bende onun gibi 1-2 ay kullanmıştım.

teodor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bayposta ve PostaTrde sıkısmalar olabilir. Attigim bir mail 1 ay sonra gidebilior veya bana gelen bir mail 1 hafta sonra gelior karisik bi durum:)

S

SempatiX

Misafir
www.gawab.com türkçe desteğide var ;) hiç bir şekildede sorun cıakrmaz size .. ben zamanında kullanıyordum ama o zmanalar bir kaç sefer ulaşamadım maillerime sinirlendim ve ayrıldım... yinede kalite firma...

O

OakLyn

Misafir
postatr.com'a vermiş olduğu hizmetten dolayı teşekkür ederim. Sistem bazen sorunlu olabiliyor ama bu nerde yok ki.. Arkadaşlar değinmişler nedense Türk webmasterları arasında iyi bir hizmet vermeye çalışanları destekleme alışkanlığımız yok. Bu egoizmden mi kaynaklanıyor yoksa başka bi şeyden mi anlayamadım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5