<?php
include("vt.php");
$id=$_GET["id"];
$makalecek=mysql_fetch_array(mysql_query("select * from yazilar where id='$id'"));
$baslik=$makalecek['baslik'];
$makale=$makalecek['yazi_metni'];
$hit=$makalecek['hit'];
$katid=$makalecek['katid'];
$hitguncelle=mysql_query("update yazilar SET hit=hit+1 where id='$id'");
$katcek=mysql_fetch_array(mysql_query("select * from kategori where id='$katid'"));
$keywords=$katcek['keywords'];
?>
Başlık : <?php echo "$baslik";?> bunu makale başlıkları olarak kullanıyorum bunu çevirmek istıyorum.
Daha öncede yazi metni hakkında bir kaç düzenleme yapmıştım forumda yardımcı oldular hepsine sonsuz teşekkur ederim şimdi ise makale başlıklarını ( kelime, örnek, deneme vs... ) gibi url etiket haline çevirmek kaldı wordpress de olduğu başlığı.
include("vt.php");
$id=$_GET["id"];
$makalecek=mysql_fetch_array(mysql_query("select * from yazilar where id='$id'"));
$baslik=$makalecek['baslik'];
$makale=$makalecek['yazi_metni'];
$hit=$makalecek['hit'];
$katid=$makalecek['katid'];
$hitguncelle=mysql_query("update yazilar SET hit=hit+1 where id='$id'");
$katcek=mysql_fetch_array(mysql_query("select * from kategori where id='$katid'"));
$keywords=$katcek['keywords'];
?>
Başlık : <?php echo "$baslik";?> bunu makale başlıkları olarak kullanıyorum bunu çevirmek istıyorum.
Daha öncede yazi metni hakkında bir kaç düzenleme yapmıştım forumda yardımcı oldular hepsine sonsuz teşekkur ederim şimdi ise makale başlıklarını ( kelime, örnek, deneme vs... ) gibi url etiket haline çevirmek kaldı wordpress de olduğu başlığı.