İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Makale Satış | %100 Seo Uyumlu | Ucuz ve Güvenilir | Kalite Makale

fkadio28

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar,
Yaklaşık 5 senedir makale yazarlığı yapıyorum.
R10,webmastersitesi,fuub,iyinet gibi sitelerde gördümki bu işi parayla yapıyorlar. Bende neden bu işe atılmayayım dedim yazdıklarım backlink vs. karşılığıydı . Profesyonel bir şekilde tamamen özgün yazıyorum. Hatta referans isteyenler için 1 adet makale yazabilirim. Neyse uzatmayalım. Photoshopta yaptığım 2 -3 çalışmayla özetlemeye çalıştım buyurun.

rnrwf.png

Makalenin seo uyumluluğu paketinize ya da makale sayısına göre değişebilir. (20 ve üstü %100 uyumlu)

rnrwx.png

Makaleler tamamen profesyonelce ve özgün bir biçimde yazılacaktır. (Özgün olmadığını kanıtlarsanız paranızı iade ederiz)

rnrx9.png

Makalelerimiz çeşitli konular üzerine yazılmaktadır. (Haber,spor,bilgisayar,yazılım,oyun,sosyal medya,sağlık,seo,teknoloji ve filmdir.)

rnrxt.png

Makale hizmetimizde ücretleri düşürdük ve indirim yaptık . İsterseniz paket halinde istersenizde bu şekilde alabilirsiniz. (Seo garantisi yoktur.)

rnry7.png

Çeşitli paketlerimizden alabilirsiniz. Bol ödeme seçeneklerimiz bulunmaktadır. (Paket 1’de 1 gün içinde teslimat vardır.Diğer paketlerimizde kişinin isteğine göre değişebilir.)

rnryr.png

Bol ödeme yöntemleriyle sizlerle birlikteyiz. En gerekli 4 ödeme yöntemini seçerek sizlere sunduk.(Paypal,turkcell mobil ödeme,Ziraat bankası,Türkiye iş bankası) . Duruma göre Misli’de olabilir.

Ö.m veya yorum olarak bize ulaşabilirsiniz.

10 adet makale satın alındı. Hızlı teslimat hoşuma gitti Teşekkürler :)

keskinbu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
10 adet makale satın alındı. Hızlı teslimat hoşuma gitti Teşekkürler :)

bafrali

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu arkadaşın makalelerini tavsiye etmiyorum 150 kelimelik bir makalede 50 kelime kopya çıktı makale alırken dikkat etmenizi diliyorum iyi günler.

fkadio28

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu arkadaşın makalelerini tavsiye etmiyorum 150 kelimelik bir makalede 50 kelime kopya çıktı makale alırken dikkat etmenizi diliyorum iyi günler.

Bilmeden yorum yapmamanızı tavsiye ederiz. Arkadaşımız işe yeni alınmıştı. Kopya çıktığını söylediğiniz için teşekkürler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5