makale scripti

0
Onaylı Üye
Üye
bana da gerekti ama link ölmüş permission.

0
Onaylı Üye
Üye
www.bilgiCenneti.com
php, seo scripti lisansli olarak satiyoruz,
version 1.2

anket, dostsiteler,banner yerleri, rasgele Fıkra/Hikaye/Makale gosterme, yorum ekleme, hit sayma, arama, istek yapma, içerik gönderme, sayfalama, online kişi sayacı mevcuttur.

75 YTL
paypal : 55$

msn: [email protected]

0
Onaylı Üye
Üye
konu bi anda kapandı para çekilince :) millet garibanları oynuyor

1
Onaylı Üye
Üye
kalesoft sayfalar böyle gösteriyor bilgine...

<head>
<title>İşlemci Aktiviteleri, Şifrelemeyi Açığa Çıkarıyor</title>

<meta name="description" content="bilgicenneti.com makaleler ve yazılar,Araştırmacılara göre işlemcinin çalışması sırasında oluşan açık nedeniyle, bir hekerın oldukça basit bir biçimde, sadece mikroçipin harcadığı çaba miktarını görüntüleyere, kişiler arasındaki hassas iletişimleri veya finansal işlemleri korumak üzere kullanılan kriptografik anahtarları çalması mümkün." />
<meta name = "keywords" content = "bilgi,makale,veri,matematik,fen,yazı,elektronik,bilgisayar,İşlemci Aktiviteleri, Åžifrelemeyi Açığa Çıkarıyor" />

normal mi bu acaba seo açısından..yani biz böyle gördüğümüzde arama motoru nasıl görüyor.

not: ie de dil kod:turkish(windows) ve turkish(iso) da bakıldı..

0
Onaylı Üye
Üye
helal olsun size nasıl başardınız bu konuyu canlandırmayı konunun acılış tarihine baksaydınız keşke :)

0
Onaylı Üye
Üye
valla böle uzun zaman önce açılmış bir konuya hala böl rabet varsa vatndaşın sorunu hala çözülmemiş demektir.

Şimdi İyi bir makale scripti olarak wordpressi görenler yanılır benim yaptığım deneme ve gözlemlerde anladım ki wordpress iyi değil çünki spamcılar wordpressi mahvvetti goole erskisi gibi bakmıyor wp sitelere ama yabancı bi kaç script biliyorum tr yapacak kahraman Bulamadım .

0
Onaylı Üye
Üye
teşekkür ederim pm den gönderdim bitane ... biyerden başladık bakalım . makalede wordpressten kurtulmak lazım gogoole sevmiyor yeni çözümler üreteces..

Geri