İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Makale: Seo kullanarak internetten (çok) para kazanmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Sadece belirli aralıklarla yazı yazıyorum.Yazma sürem ortalama 5-20 dk. sürüyor.O kadarda olsun yani.Nefestemi almayacaz.Ama o dediğimi yapmak için zamanım yok.5-6 ay sonunda sonuç alınabiliyor ancak.

Ben burda sohbet sitesinden falan bahsetmiyorum.İstersen ilk sayfaya dönüp konuyu tekrar oku.

gökan değil Gökhan...

örnek o örnek üsteki yazındaki rep gibi bişi:D

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
@gokhans19

Bence sen milleti yanlış anladın. Adamlar diyoki, bize birşey öneriyorsun,binlerce dolar kazanacağımızı söylüyorsun ama kendin denememişsin diyorlar. Sende diyorsun ki paradan daha önemli şeyler var. Tamam var ama ayda binlerce doları internet üzerinden kazanmak hiç de fena birşey değil.

Yani iletişim sorunundan dolayı tartışıyorsunuz. Senin dediğin şey şu; benim ayda binlerce dolar kazanmaya vaktim yok...

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
@gokhans19

Bence sen milleti yanlış anladın. Adamlar diyoki, bize birşey öneriyorsun,binlerce dolar kazanacağımızı söylüyorsun ama kendin denememişsin diyorlar. Sende diyorsun ki paradan daha önemli şeyler var. Tamam var ama ayda binlerce doları internet üzerinden kazanmak hiç de fena birşey değil.

Yani iletişim sorunundan dolayı tartışıyorsunuz. Senin dediğin şey şu; benim ayda binlerce dolar kazanmaya vaktim yok...

Ben zaten konuda en başta kendim denemediğimi ama yapılınca 5-6 ay sonra rahatlıkla binlerce dolar kazanılabileceğini (ki değişik örneklerini yapıp internetten ayda 15bin dolardan daha fazla kazanan siteler var) yazdım.Binlerce dolar kazanmayı tabikide herkes ister ama şuan bunu yapmaya, bu işe zaman ayırmaya şimdilik imkanım yok.Öncedende dediğim gibi paradan daha önemli şeyler var ve o şeyler geçtikten sonra binlerce doların pek bir değeri kalmayacak.

örnek o örnek üsteki yazındaki rep gibi bişi :D
Sen buna ciddi ciddi güldün yani..

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Makale yazmak, bir nevi deneyimleri aktarmaktir. Bence zahiri bir anlatim olmus. Zira deneyimden ziyade ongoru ve bilinen rituellerin kisa bir tekrari var. Binlerce dolar kazanilacak bir isse, insanlar sen neden yapmiyorsun diye soracaktir. Vaktim yok gibi bir sebep surersen, vaktin cok kiymetli ise forumda neden harciyorsun diye sorarlar. Blog siten hakkinda actigin yuzlerce baslik sayesinde nickini tanidik. Bloglarla ugrasiyorsun, buda kotu birsey degil. Yine de makale icin tesekkurler. Ama daha spesifik, amaca yonelik ve ayrintili makaleler bizlerin daha cok isine yarayabilir. Mesela ikinci maddede askmetre kelimesinde ust siraya cikarmamizi salik vermissin. Bunu nasil yapacagimiz hakkinda bir oneri sunmamissin. Dagitici bayiler disinda askmetre denen icattan binlerce dolar kazanan kac kisi var merak ederim. "SEO kullanarak netten cok para kazanmak" makalesinde SEO'yu anlatman daha faydali olurdu.

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Su halde makaleye daha hos bir hava katalim. Kelime travel yada car hire olursa iceriginiz ingilizce olursa ( :) ) binlerce dolar kazanabilirsiniz. Tek yapmaniz gereken bu kelimelerde sitenizi ilk siraya tasimak. Bunuda yaparsiniz artik. Nasil mi? SEO ile :)

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Off gökhan off.. Atasözünü bile doğru yazamamışsın, "her gördüğün sakallıyı deden sanma" olacaktı. Baban sanma dersen küfür etmiş gibi olursun. Ayrıca denememişsin ama bir varsayım ortaya atarak binlerce dolar kazanabileceğini iddia etmişsin acaba binlerce doları kazanabilecek olsan 1dk beklermisin orasıda mechul. Ne diyelimki şimdi sana?

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
"Site açıp seoyla googlede 1. sıraya çıkarsanız çok para kazanırsınız"
yazının ana fikri bu sanırım kısa ve öz olmuş :D

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
Konuda kayda değer bir şey olmadığını anlayıp 4 sayfayı okumadan geçtikten sonra konuya girmenin verdiği pişmanlıkla birlikte konuyu açan arkadaşa olan hırsımızı içimizde saklı tutalım ve tekrar tekrar hatırlayalım ;

"Kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi."

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Konuda kayda değer bir şey olmadığını anlayıp 4 sayfayı okumadan geçtikten sonra konuya girmenin verdiği pişmanlıkla birlikte konuyu açan arkadaşa olan hırsımızı içimizde saklı tutalım ve tekrar tekrar hatırlayalım ;

"Kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi."

Keşke okumadan cevap yazmasaydın.En azından önyargılarından kurtulurdun.
Anlattığım işlem kesinlikle işe yarıyor ama dediğim gibi benim zamanım yok siz uygulayın bana teşekkür edeceksiniz..

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Konu farklı yönlere kaydığı için kapatılmıştır.Kişisel tartışmalarınız için forumu değil,farklı araçları kullanınız.

Ayrıca her makale vb. yazan arkadaşların bu kadar çok üstüne gitmeyelim.Bu kadar çok eleştirmeden önce durup bir kendimize bakmalıyız.Kişiler en azından paylaşım adına foruma birşeyler ekliyor,peki ya siz?Eleştiriden başka ne kazandırıyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.