İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Makale,Yorum Ve Wordpress Tema Kurulumu,Düzenlemesi Yapıyorum.

EmiR34

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
68
Editörlük/Makale/Firma Tanıtım Ve Tanıtım Yazısı/Yorum Hizmetleri

Merhaba, kendimi tanıtıyım 18'in başında kendi yolunda bir insanım. Akşam lisesi okuyup bir şirkette Muhasebe ve Finansman işi yapıyorum ayriyetten ek olarak hem kendi sitelerimle ilgilenip hemde editörlük,makale,firma tanıtım,yorum hizmetleri sağlıyorum.

3L92mr.jpg

Editörlük:Günlük isteğinize göre anlaşma sağlandığı sürece kesintisiz ve aksama olmadan özgün yazılar,site düzenlemeleri yaparım.

RkJ66j.jpg

Makale:İstediğiniz sayıya göre belirlediğim süreye kadar doğru ve düzgün bilgilerle makale hazırlıyorum. Özgün makale yazıyorum diyip sırf yazmak için yanlış bilgiler aktarıp haksız kazanç sağlamam.

9oVp5k.jpg

Firma Tanıtım Ve Tanıtım Yazısı: Dilerseniz tanıtım yazısı yazıp size veririm, dilersenizde tanıtım yazısı yazıp firma tanıtım sitelerine isteğe bağlı sayı belirtilip kendim ilgilenirim.

g8kL8O.gif

Yorum Hizmetleri:İnternet sitenizdeki konularıza istediğiniz sayı kadar yorum yapabilirim.

Not:Bilindiği üzere referans en önemli şeylerden biridir. Bende kendi emeğimle çabamla bir şeyler yapmaya çalıştığım için asla işimi geç teslip etmek gibi bir şeyin altına girmem hakkımdan fazlasını istemem ve haksız kazanç sağlamam.

Skypem:karucemirhan - İstiyen ile telefon üzerindende görüşülür fiyatlandırmalar ile ilgili istediğiniz iş ve sayı kadar uygun fiyatlar karşılığında görüşebiliriz.

Tüm Üyeliklerim Ve Açtığım Konular:KONU 1,KONU 2,KONU 3,KONU 4

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5