İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

MAKALEBAYİ.COM İÇİN YAZAR ARANIYOR

bykairos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
S.a makalebayi.com yeni makale sitem için editör arıyorum kategorilere günlük güncel olarak 1 er tane makale ekliyecek 150 kelime ve üstü 28 kategori var 14 ben 14 de gelicek arkadaş :) yani günde 14 makale yazılacak site 1 hafta önce acıldı makaleleri yayınlamaya pazartesi başlıyacağız yazıcak arkadasa kesinlikle kopyala yapıstır yapmamalı %100 özgün olmalı yoksa bir yerlere gelemez site makaleleri yayınlamaya basladıktan 2 hafta sonra reklam vermeye baslıyacağız ordan %25 pay alıcak gelicek arkadaş

bilgili

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
merhaba bu konuda beraber çalışabiliriz. size güven verebilirim. 3_4 gün deneme yapmaya ne dersiniz.

CeJames

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gelebilirim fakat günde 1 değil Cumartesi'den, Cumartesi'ye 7 Makale yazabilirim :) ayrıca 2 hafta sonra reklam koyacağınız için başlangıç ücreti olarak 5 TL gibi bir ücret rica edeceğim :) tabii ki kabul ederseniz..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5