İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Makina otomatik res atıyor !

P

PRicon

Misafir
Arkadaşlar ,

Makinada virüs , spy vs .. yok ama kendiliginden res atıyor !

önceden birşeyi yoktu , Format attıktan sonra nette bazı sayfalara girince restart atmaya başladı !

Bunun nedeni ne olabilir ? Oyunda vs. başka işte res atmıyoda ..

Internet Explorerdayken atıyor ,

teşekkürler ,

OnurSQL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
eskiden bi virüs vardi 30-40 saniye sonra restart atiyordu xp'ye..eger donanimsal bir sorun ise islemciden dolayidir..fazla isininca restart atiyo pcye

L

loadmp3

Misafir
Aynı prolemle karşı karşıyayım İşlemci sınınca pörtlüyor reset atıyor.
Sanırım bilgisayarın biraz eski p4 fanlarda bu prolem yok çünkü zaten bilgisayar gibi fan var.

P

PRicon

Misafir
bilgisayar AMD 64 bit - 2800 , eskilikten kaynaklanan birşey olmaz diye tahmin ediyorum :)

PowerSub yetersiz kalıyor olabilir mi ?

B

ByAcemi

Misafir
yapacağın işlem şu
Bilgisayarım sağ tuş özellikler gelişmiş başlangıç ve kurtarma kısmındaki ayarlara tıkla

sonra ordaki "otomatik oalrak yeniden başlat" bunu pasif hale getir sorun hallolur

yeni windows kurdugun zaman güvenliği otomatik algılamıştır yani fabrika ayarına döndürmüştür bi zararı olmaz kaldırmanın

fatih429

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
korkunun ecele faydası yok :)

şaka bi yana power siparişi verdim yeni gelmesini bekliyorum.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Oyunda atmıyorsa hiçbir parçanda sorun arama. İşletim sistemini tekrar kurup bir daha dene.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5