Simdi :
Mahalleden bir komsu kizi var..
Ortaokul okurken cıkmaya baslamistik. 1 Yıl kadar sürdü. Ayrıldık, barıstık, ayrıldık, barıstık, ayrıldık, barıstık. Sonunda ayrıldık ; derkeeen Ben askere gittim. Izine geldim. Görüstük ve bana cok sicak davraniyordu. Izin dönüsünde arkadasin telefondan ilanı ask ettim ama ismimi vermedim. Kimsin felan diye mesajlar attı cevap vermedim. En sonunda dayanamadim hayatinda en cok sevdiğin Kisiyim dedim.
O zaman sen Erhan'sın dedi. (Ismim Erhan) ..
Dogru dedim. Yine cıkmaya basladik. Çıkmaya diyorum ama hic cıkmadık. 2 Ay öyle sürdü ve ben henuz askerden gelmeden ayrıldık.
Ailelerimizin arasi oldukca iyi. Bende kizi gorunce konusuyorum. Gecen aksam Icki iciyorduk. Sunu bir arayayim dedim. Neyse aradim konustuk vs vs derken telefonu kapattim. Mesaj yolladı. "Moralim cok bozuktu düzelttin canim" diye felan. Derken ben ona, o bana yazismaya basladik. Sonra birtanesi oldum, canisi oldum, bebeği oldum felan

Bugün arayacaktim : Kendi kendime dedimki o beni arasın. O Beni aramadan caaaanım 6220 telefonum yere düstü. Yerde ne vardı dersiniz. Asit, kostik, siyanur, nikel, krom.. Bu saydıklarımın sıvı hali. Dolayısıyla telefon bozuldu. Aramadım kızı. O beni aradımı bilmiyorum. Sonuc olarak telefon garantili olmasına ragmen "Telefonun suye düsmesi" garanti kapsamına girmedigi icin Telefonu tamire verdim. Ortalama 35 / 40 YTL Tutar dediler bakalım. Ne olacak.
Bu arada sizinde sevgililer gününüz kutlu olsun
Eheuheu Ne yazarmısım bea

Yasaninca Yaziliyor iste..