İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

managed dedicated aranıyor

wasGer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba
birçok güncel başlıkta dedicated hakkında önerileri okudum fakat benim özel isteğim olduğu için yeni topik açmaya karar verdim.

managed dedicated arıyorum, yani bu demek server daima güncel proramlarla olacak, bakımı bana ayıt diil. Root'a girmeme gerek kalmasın.
Download sayfaları ile uğraşmadığım için aşırı büyük disk ve trafiğe gereğim yok.
yani 40gb disk, 200gb trafik yeterlidir, account ve veri taban limitleri bulunmamalı yani istedğim kadar domain kullanmak isterim. 1 gb ram olsa ideal olur.

ve en önemlisi sağlam olmalı, yani dos ataklara karşı önlemler alınmalı ondan dolayı managed almaya karar verdim.
Türk server olması şart diil.
tavsiye ve önerilerinizi özel mesaj veya bu topiğe cevaben bekliyorum.
Sevgiler
Wasger

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
bu özelliklerde alabilecegin en saglam makine www.rackspace.com dan olur.

cunku full managed diyorsun. Fiyatlar sitesinde yazmaz live sales ile gorusup fiyati beraber belirliyorsunuz. Sunucular ve ozellikleri sitesinde var.

onun haricinde ucuz saglam biyerden dedicated alip (layeredtech) bunun uzerine ekstradan managed servis alabilirsin, profesyonel server yonetim servisi veren firmalar var, eger tercihin boyle olursa verebilecegim bir kac adres:

www.serverwizards.com

www.acunett.com

www.rack911.com

full management servisler aylik 29$ dan basliyor maksimum 99$ kadar ihtiyaclarina gore cikiyor.

yani layered den bi server alirsin 80$ 90$ hangisi ihtiyacin ise, eksradanda verdigim 3 adresten birinde management servis alirsin 90$ + 50$ = 140$ .

toplam aylik odemen server + managemnt 140$ yapiyor. Ancak ilk rackspace.com a bakmani ve sales takimiyla konusmani oneririm (eger secimin yurt disi ise)

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
bence angelo arkadasimiz cok guzel bir teklif sunmus en azindan bu forumdan biri olmasi ve turkce hizmet vermesi buyuk avantaj

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5