İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Managed Hizmetli Core 2 Duo E6600 Almanya Netdirek Lokasyonlu VPS'Ler

trwebhosting

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar;
Managed Hizmet hakkında ayrıntılı bilgi ve Managed Hizmetimize dahil olan VPS Paketlerimiz aşağıda yer almaktadır.

Biliyorsunuzki bazı firmalar satmış oldukları VPS veya Dedicated Sunuculara Network ve Donanımsal sorunlardan başka destek sağlamamaktadır. Bizde bugüne kadar aynı koşullarda hizmet veriyorduk tabiki zaman zaman vaktimiz oldukçada donanımsal ve network sorunları haricindeki konulardada yardımcı olmaya çalıştık. TurkeyNetworks olarak bir karar aldık ve artık VPS'lerde donanımsal ve network sorunlarından başka ek olarak VPS yönetimi ve VPS bakımına destek vermekteyiz. Bunların yanında eğer VPS'nizle birlikte kontrol panelde talep ettiyseniz kontrol panelinizde oluşabilecek hata ve sorunlarınada destek sağlamaktayız.
Şunuda belirtmek isteriz VPS Bakımlarını her hafta sonu düzenli olarak gerçekleştirmekteyiz.

Ayrıca isteyen müşterilerimize makul bir ücretle yedekleme sunucumuzdan bölüm açarak verilerini hem VPS'de hemde yedekleme sunucumuzdan açtığımız alanda saklayabilirler. Böylece verileriniz daha sağlıklı bir şekilde saklanmış olacaktır.

Tamamı Managed VPS'ler
( Virtual Private Server )

VPS Kodu: WinVPS-Paket 1[STOK 4]
İşlemci: Intel Core 2 Duo E6600 @ 2.40
Bellek: 128 MB Ram
Hard Disk: 20 GB Hard Disk
Band Genişliği: 750 GB Trafik
İşletim Sistemi: Windows Server 2003 Standart Edition
IP Adresi: 1 Adet
Kontrol Paneli: Plesk 7.5.6 Türkçe Kontrol Paneli
Kurulum Ücreti: Yok
Tutar: 30 YTL Aylık

VPS Kodu: WinVPS-Paket 2[STOK 4]
Bellek: 256 MB Ram
Hard Disk: 40 GB Hard Disk
Band Genişliği: 1,000 GB Trafik
IP Adresi: 2 Adet
Kontrol Paneli: Plesk 7.5.6 Türkçe Kontrol Paneli veya Plesk 8.1.1 Kontrol Paneli
Tutar: 60 YTL Aylık

VPS Kodu: WinVPS-Paket 3[STOK 4]
Bellek: 256 MB Ram
Hard Disk: 80 GB Hard Disk
Kontrol Paneli: Plesk 7.5.6 Türkçe Kontrol Paneli veya Plesk 8.1.1 Kontrol Paneli
Tutar: 70 YTL Aylık

VPS Kodu: WinVPS-Paket 4[STOK 4]
Bellek:512 MB Ram
Hard Disk: 40 GB Hard Disk
Tutar: 70 YTL Aylık

VPS Kodu: WinVPS-Paket 5[STOK 4]
Bellek: 512 MB Ram
Hard Disk: 80 GB Hard Disk
Tutar: 80 YTL Aylık

TEST IP Adresi: 91.191.164.157

VPS Sunucular (Virtual Private Server) Almanya Netdirekt Veri merkezinde barınmaktadır.

Extra Sistemler
256 Mb Ram: 10 YTL / Aylık
10 Gb Hdd: 10 YTL / Aylık
1 Adet IP: 2 YTL / Aylık

Bakım için ne gerekli?
Bunun için VPS müşterimiz VPS Şifre, Kullanıcı Adını ve IP Adresini bildirerek bakım talebinde bulunabilmektedir. Bakım talebinde bulunan müşterilerimize kısa süre içinde x gününde x saatinizde VPS bakımınız gerçekleşecektir diye bilgi göndermekteyiz.

Managed hizmetin bize sağlayacağı faydalar neler?
Managed hizmetin size saylayacağı birçok faydalar bulunmaktadır. En ufak bir örnekle ifade etmiş olursak örneğin; kontrol panelinizden veya işletim sisteminizden kaynaklı bir hata uyarı aldınız ve ciddi bir hata ne yapmak gerektiğini bilmiyorsunuz bunun çözümünü size VPS'yi aldığınız firma managed destek sağlamıyorsa kendi başınızın çaresine bakmak zorunda kalacak ve hatayı düzeltmek için bu durumda olan birçok kişi birşeyleri düzeltmek için birçok şey deneme yanılma yöntemiyle kurcalamaktalar. Ve yanlış yapılan bir işlemde VPS'de barınan siteler zarar görebilmektedir. Buda hem sizin yönünüzden hemde web site sahibi yönünden kötü bir durum olacaktır. Biz bunların çözümüne destek vermekteyiz.

Managed hizmeti hangi işletim sistemli VPS'lerde sağlamaktasınız?
Şuan için sadece Windows Server 2003 işletim sistemli VPS'lerde Managed Hizmet sağlamaktayız. Linux için Managed Hizmetimiz ilerleyen günlerde bünyemize Linux konusunda tecrübeli arkadaş dahil edildiğinde başlayacaktır. Linux konusunda bünyemize katılacak arkadaş çalışmalarına başladığı taktirde forumda Managed Hizmetli VPS Paketlerimizi yayınlayacağız. Şuan için Linux siparişini Web Site üzerinden verebilirsiniz ancak Managed Hizmet henüz linuxlerde başlamamıştır.

Daha geniş bilgi için MSN Destek Departmanımız: [email protected]
Ödemelerinizi Havale veya EFT kanalıyla gerçekleştirebilirsiniz.
VPS'leri ödemenin ardından 3 saat içinde teslim etmekteyiz.

Saygılarımızla
TRWeb İnternet Hizmetleri
www.turkeynetworks.net

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.