Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu sitedeki resimlerin hepsi yüksek çözünürlükte. Yabancı model, şarkıcılar vb. var. Özellikle wallpaper ve photoshop oynamalarında buradan epeyce yararlanıyorum.
hepsine bakamadım ama baktımlarım içinde bişi yoktu...bence hiç bişi olmaz...sonuçta bir mankenin toplum içine çıktığı ve abes karşılanmayan bir kıyafete sırf dekolte diye banlayacak hali yok...Google yoksa iran menşeilimi
sanmıyorum. manken resimlerini en iyi googler resim aramadan manken adını yazarak bulabilirsin toplayabilirsin. öbür türlü aklındaki gibi bişey bulman zor. istersen www.yehhu.com daki güzeller galerisinede göz at işine yarar varsa topla sorun olmaz benim için.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5