İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Marka domain + Akılda Kalıcı + Çok güzel Temalı Sağlam Dizi Projesi!

FurkanOymak

0
Onaylı Üye
Reaction score
8
Selam arkadaşlar , büyük hevesle [bahset="29798"]EmreGüven[/bahset] ile açtığımız dizihub.co projemizi ; Reel hayatımızda ki işlerimizden dolayı yetiştiremez olduk ve maalesef projeyi başkasına devretme kararı aldık.

Site adresimiz : http://dizihub.co
İstenilen fiyat : 2.500
Günlük hit : Yoğunlaştığımız zamanlar +2k , normalde 300-600.
Alexa : 400 K

06709a5f66ce43b5b4442fe1a38f62ce.png

Sitenin teması Dizipress fakat gördüğünüz üzere baştan aşşağı değiştirilmiştir. Tema totalde bize 1000 TL 'ye yakın patlamıştır.

Özel player + facebook sayfası reklamlarıyla birlikte yaklaşık 500 TL tutmuştur.

Emin olun verdiğiniz parayı çok rahat şekilde geri alacaksınız. Facebook'ta ve site üzerinde aktif üyeleri bulunmaktadır.
Sitede +500 üyemiz bulunmaktadır.

Sitedeki çoğu bölümün çevirisini özel çevirmenlerimiz yapmıştır.

Facebook sayfamız

Lütfen fiyatta zorlama yapmayınız. Projenin kalitesi bellidir.

Türk_Che

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
furkan hoca sypeden kledşm ve wmaracından yazdım skpeden dönüş yaparsan sştene talibim ben fiyatta birazindirim yaparsınn senle daha öncede ticaretim oldu cükü ben sana ucuz veerdim siteyi sende bana güzellik yap ben büro actım izmire gidecem madiyat bozuk onun için temanı labilirsin bende tema var pro tema saygılarımla cevapbını bekliyorum

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.