W
w0w
Misafir
Mayıs ayı ödemeleri hesaplanmış ödemeye 20 gün kaldı çok heycanlı kazançlar ne civarda?
w0w' Alıntı:31inde hesaplanmış olsada az once konuldu herkesin hesabına ödeme geçmişi bölümüne yeni bi olay yani bol kazançlar...
relax' Alıntı:İstanbul avrupa yakası nisan çekleri eline ulaşan varmııııııı?
Gencadam' Alıntı:Haklısın, yeni gösterime girdi kazançlar. Kaç gündür bakıyordum, bugün gördüm henüz.
Kardeş nisan ayı mı dedin? Herkes nisan ödemelerini bile aldı. Neden bu kadar çok bekledin?
relax' Alıntı:oha zaten nisan kazancı mayıs ayının 25inde yollandı çekler dur bi milletin eline geçsin. expressler zaten 2,3 gün geçti milletin eline.
{{DELIKANLIM}}' Alıntı:vaybe milletin mayisinki geldi benimki hala martin bile gelmedi ya
Gencadam' Alıntı:Arkadaşım 30.Nisan.2005'de kesilen nisan hesabımın çeki bana normal posta yolu ile ulaştı ve ben ödememi aldım bile. TRY çeki gelmişti üstelik. Nisan çekleri Nasıl oluyor da mayısın 25'inde postalanıyor? 24 Mayısta ben nisan TRY çekimin ödemesini aldım.
Nisan çekleri Nasıl oluyor da mayısın 25'inde postalanıyor?
relax' Alıntı:kardeşim mart çekidir o.
martın hesabı nisanda kesilir.
nisanınki mayısta
ve nisan ayı çekini 25 mayısta yolladılar herkessseee!
bende gelen varmı diye soruyorum
biride gelip şuna cevap yazmamış,
demişsin.
her ayın kazancı bir sonraki ayın 23-26 arası yollanır burda herkese öyle yollanıyor..
sanada öyle yollanıyor ama sen tam kavrayamamıssın.
.