İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ME-GOLD YARDIM? Lütfen

kedishop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar me-gold'a 27/09/2007 tarihinde swift olarak 60 dolar gönderdim.Kendilerine mail attım ve bana şöle bi cvp geldi..

Please send us a scan copy of bank wire slip.

Bende kendilerine jpeg olarak dekont yolladım ve açıklama yaptım normalde swift 3 gün sürmesi lazım en fazla bu gün ayın 4'dü dün 03.Ekim.2007 17:28 tarih ve saat de mail attım ama bi cvp gelmedi ingilizcemde pek iyi deil hatta dekontdaki bazı bilgileride ingilizce çevirdim gönderen kişinin adı,alıcı bilgileri,Procedure date:09/27/2007 ,Procedure time:AM 09:37:48 morning. gibi e-gold almak için para gönderdim ancak şu gün oldu halen para yatmadı ne yapmam gerekiyo bu konuda yardımcı olacak arkadaş varsa şimdiden çok memnun olurum yine bi mailmi atayım yoksa bekleyeyimmi bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum forumda 50 dolar e-gold isdedim ancak kimsede e-gold yok..??

kedishop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olacak kimse yokmu 5 sefer mail attım me-gold sitesinden mesaj yazdım yinede cvp gelmedi neden yatırmıyorlar parayı bu konuda yardımcı olacak kimse yokmu me-gold şirket ödemeyi yapması gerek ama yapmıyo e-gold alalım dedik formu doldurduk verdikleri hesaba swift yaptık dekont yolladık yinede 1 haftayı geçti para yatmadı lütfen bu konuda bana yardımcı olun me-gold nasıl bi mail atayım??

form doldurduğum tarih 24.Eyl.2007 17:19 ve gelen mail

Your buy order successfully registered!

Order No: 11906435513

Please send your wire transfer of 60.00 USD (US Dollars) to the following bank account:

Account Name: Me-gold Pte. Ltd.
Account Number: 601-009178-201
Beneficiary Address: 20 Cecil Street, #14-01, Equity Plaza, Singapore 049705
Bank Name: OCBC Bank
SWIFT Code: OCBCSGSG
Bank Address: 65 Chulia Street, #01-01 OCBC Centre, Singapore 049513
*Payment Details: Me-gold.com 11906435513 Digital Goods

* It is very important that you enter the correct Payment Details!
Transfers that arrive without the correct payment details will be returned to the sender, minus fees.

Please send us an email notification when you remit payment to our bank account.

52.96 USD worth of e-Gold will be paid to e-Gold Account Number 4797255 ( KEDI ) within 24 hours after receiving payment, and notify you about this via e-mail.

The USD amount of e-Gold you will receive depends on what the exchange rate is at the time your payment of 60.00 USD (US Dollars) is received.

You can track your order's status here:
https://secure.me-gold.com/track.php?o=11906435513&a=4797255

Thank you for using our services!

Verdikleri hesaba işlem tarihi 27/09/2007 işlem saati 09:37:48 de
alıcı ismi: ME-GOLD PTE.LTD
Alıcı hesabı: OCBCSGSGXXX
OVERSEA-CHINESE BANKING CORPORATION

Bu hesaba göre para gönderdim 60 dolar ancak bu gün 06 ekim ve halen benim e-gold hesabına para yatırmadılar şirket deilmi bu neden e-gold yatırmıyo yada bana ne isdediklerini bildiren bi mail atmıyolar???

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.