İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Memelere Dikiz At .. Çok Eğlenceli

webadisi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Merhaba Arkadaşlar Geçen Gün Nette Gezerken Denk Geldi Gerçekten Arsız Bir Oyun .. Hem Eğlenceli Hemde Zevkli .. Oyunda Olay Şu Yanında Oturduğunuz Hatunun Memelerine Ona Çaktırmadan Bakmanız Gerekmekte .. Yoksa Oyunda Başarısız Oluyorsunuz .. Herkesten Skor Ve Level Bekliyorum Bakalım En Usta Çapkın Kim Forumda .. =))

oyunlaroyna.us/hadi-caktirmadan-bak.html

Kolay Gelsin .. :D

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Saçma sapan oyunlar. Birde oyun sitesinde, yani çoluk cocuğun girdiği sitelerde bulunuyor.
Yarın öbür gün evlenip çoluk cocuğa karşışacaksınız, belki kızınız olacak.. Bu oyunlarla yetişen gençlik yarın otobüsde karınıza kızınıza sarkacak. Hatta kim bilir kaçtanesinin kalbi hastalıklı olacak..

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
Saçma sapan oyunlar. Birde oyun sitesinde, yani çoluk cocuğun girdiği sitelerde bulunuyor.
Yarın öbür gün evlenip çoluk cocuğa karşışacaksınız, belki kızınız olacak.. Bu oyunlarla yetişen gençlik yarın otobüsde karınıza kızınıza sarkacak. Hatta kim bilir kaçtanesinin kalbi hastalıklı olacak..
Ben olaya geyik amaçlı baktığım için öyle düşünmemiştim haklısınız .Önemli olan olaylara baktığımız açı, iyi olan var kalbi fesat olan var...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.