İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Merhaba Arkadaşlar Bir Sorum Olacak ???

ufukyildizi38

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar sitede çok yeniyim. Blogspot sitelerle alakalı bir sorum olacaktı sanırım doğru yer burası diye düşünüyorum. Yıllardır blogspot site tasarlarım kendi çapımda. Şimdi bir arkadaşım ile e-ticaret sitesi kurduk. Siteden bir çok ürünün yanında tablo halı satışı yapıyoruz ve hedeflediğimiz kitle tablo halı alıcıları bende ana sitemize destek olsun diye bir blogspot site açtım tablohali.blogspot.com şeklinde. Ana sitedeki resim ve fiyatlar bölümünü kopyala yapıştır şeklinde blog uma ekledim. webmsater tools a falan ekledim blog umu. neyse bildiğim yapmam gereken her şeyi yaptım. site 100 küsür index almıştı bir kaç gün içinde google dan fakat dün girdiğimde sitemin aldığı linkleri kontrol etmek için linklerin hepsinin silindiğini gördüm. Acaba sebebi ne olabilir. Webmaster tools da dizine eklenen 26 link diyor fakat site:http://tablohali.blogspot.com şeklinde arattığımda 2 link çıkıyor dizinden silinenlerle 100 küsür diyor işte. Bunun sebebi ne olabilir ????
Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar kolay gelsin herkese.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.