İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Merhaba İyinet !

Perseus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
Merhaba İyinet Ailesi :) Adım Ömür Tarık, Soyadım Gökkurt. 1998 doğumluyum.
2011 yaz tatilinde webmasterlığa ilk adımımı attım. Perseusdesign.tk adında bedava bir sitem var, henüz bitirebilmiş değilim. Hedefim XHTML ve CSS kullanarak web arayüzleri hazırlamak, bunda başarılı olacağıma inanıyorum ki işi çözmüş bulunmaktayım. Perseusdesign.tk'yi okul açılmadan bitirmeyi düşünüyorum ama hergün ertelediğimden muhtemelen okulun ilk haftası biter :) Derslerim çok iyi, 6. sınıf SBS puanım 469, 7. sınıf SBS puanım 484.

Umarım iyi dostlar edinirim.
Umarım benide aranıza kabul edersiniz.

Herkese iyi forumlar :)

T

themaniac

Misafir
aramiza hosgeldin. işi çözmüş bulunmaktayım biraz buyuk bir legalpara gibi geldi bana :) ama yeni bir arkadas icin normaldir.

Bende ilk zamanlar diyordum ki cok sey biliyorum. ve yillar sonra geldigim su noktada bir cok sey yapmis olmama ragmen inanarak diyorum ki bilmedigim o kadar cok sey var ki, bildiklerim bunlarin yaninda solda sifir kalir

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Hoşgeldiniz. İyi forumlar.

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Hoşgeldin, çalışmalarında başarılar dilerim.

Sizin gibi genç arkadaşları görünce yaşlandığımı farketmeye başlıyorum:)

Perseus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
@themaniac, teşekkür ederim. Öyle diyince yanlış anlamayın, ana mantığı çözdüğümü anlatmaya çalıştım ben. Yoksa herşeyi biliyorum diyemem, daha yolun başındayım. :)

@Eif, hoşbulduk teşekkürler. :)

@Ovetto, teşekkür ettim. :) ama unutma ne kadar yaş, o kadar tecrübe :D

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Sana nacizane bi tavsiye. Bulduğun her fırsatı değerlendirmekten ziyade bir proje üret ve o projenin üzerine yoğunlaş. Grafik tasarımını veya web site kodlamasını öğren. E-ticarete merak sal. Bir şeye tutun.

Şahsi tecrübem çok. Açıp kapattığım sitelerin sayısı 1000'i geçmiştir. Harcadığım paraları düşünmek bile istemiyorum ve bundan hoşnut değilim. Neden? Çünkü istikrarlı olarak belirlediğim bir proje üzerinde durmadım. Yıllar boyunca logo mu tasarlasam, kadınlara yönelik site mi açsam, arkadaşlık sitesi mi kursam, hosting işine mi girsem, IRC sunucusu mu açsam, e-ticaret mi yapsam diyerek Dünya'nın tecrübesini edindim. Sonuç?

Sonuç sıfır. Hepsini yaptım, belkide en iyi şekilde. Ancak istikrarlı olmadım. Hevesim kısa sürede kaçtı. "Uğraşamam, sıkıldım" veya "Bu iş tutmaz" düşünceleriyle hep bıraktım. Şuan Internetle kel alaka bir iş yapıyorum reel hayatımda. Internet'e tutunamadığım için çok pişmanım. İnanır mısın, bu süreç halen devam ediyor. Proje üretmeye devam ama sonuçları değişmiyor.

En önemli nokta; İstikrar.

10-15 yıldır devam eden bu süreci sana kısaca özetledim. Şuan 13 yaşındasın ve 23 yaşında bu foruma girdiğinde umarım sende aynı pişmanlığı yaşamazsın.

Derslerini ihmal etme tabiki :)

Tekrardan başarılar.

Onur07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
22
3. kişi oldu. Genç wmler olarak nurçin , ben ve artık ömerde bizle :) hoşgeldin

Perseus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
@Ovetto. Çok teşekkür ederim :) Bu işe atılmadan önce hep Photoshop'la uğraşırdım. Web kodlamasınıda öğrenmekteyim. E-ticaret mi oluyor bilmem ama ikisini birleştirip web arayüzü hazırlayıp satmak istiyorum. Hatta internette sitelere girer girmez tasarımına bakarım, tasarımı sevmezsem çıkarım siteden. İçerik umrumda olmaz tasarımın yanında. Ama sevdiğim tasarımlar oluyor bazen. İşte o sevdiğim tasarımlardan daha güzellerini yapabilirim, kendime güveniyorum. :)

@Onur07, teşekkür ederim kardeşim :) Bide Ömer değil Ömür adım herkes yanlış söylüyor :D :D Neyse, sen kaç doğumlusun ?

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
Ben de 95 doğumluyum,abin sayılırım:)
Sbs puanlarını taktir ettim.Kafanda webmaster olmak varsa puanın ne kadar yüksek olursa olsun meslek lisesini tercih et derim.Senin yollardan ben de geçtim.
Ben de şu anda makale yazıyorum ve php ile kendimce bişiler yapıyorum ve öğrendiklerimi de makale şeklinde yayınlamaya çalışıyorum.Sana başarılar dilerim.

Perseus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
@BarışBey, teşekkür ettim abi :) Ama ailem o puanla meslek lisesine gitmeme hayatta izin vermez :(

@Swat, hoşbulduk kardeş :)

caliente

Domain Avcısı
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Hoş geldiniz. Yeni yeni webmasterler yetişiyor diyebiliriz, 13 yaşında olman ve bu işlere merak sarman gayet güzel bir şey. Derslerini inşallah aksatmadan, bir yandanda webi tam anlamda umarım kavrayabilirsin.

Ping

iyinet
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
22
Hoşgeldin kardeşim bende senden 3-4 yaş büyügüm yani pek farkımız yok. :)
Derslerini sakın ihmal etme bunları ilerde daha iyi ögrenebilirsin ama dersleri kaçırdınmı toparlaması coook zor.
Başarılar :)

Perseus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
@caliente, teşekkürler. :)
@Ping, teşekkürler. :)

İnşallah bu seneyide atlatıcam :)

bu arada kırmızı halı istiyoruumm ! :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.