İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Merhaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T

trgy

Misafir
İlk önce forumda yazmayı öğrensek iyi olacak. Böyle Türkçe ile yardım bulmanız zor.

E

Erturk

Misafir
Yazılarınızdan pek birşey anlamadım ama hoşgeldiniz :) Photoshop CS4 arıyorsanız CD sini kimsenin verebilecegini zannetmıyorum. Malum herkes farklı yerlerde. Ama kargo ile gonderilebilir. Buna vaktim yok diyorsanız google de arastırma yapıp download edebilirsiniz. Tabi kota sorununuz yoksa. Keza 600-800 Mb arası bırsey olması lazım boyutu.

catlakcocuk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
Bu miribağğğ musa eroğlu'nun mihriban şarkısının emoca lisan ediliş halimi ?

jackal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
uçmak ısteyen, zıplamak ısteyen çok ınsan var memlekette

E

Erturk

Misafir
http://forum.iyinet.com/web-tasarim-grafik/ bu bolumu inceleyebilirsiniz. Bunun dışında PS ile arası iyi olan arkadaslarla irtibata girip onlardanda kafanıza takılan soruların cevaplarını alabilirsiniz.. Şahsım adına ben Fireworks kullandıgım ıcın yardımcı olamayacagım. Üzgünüm.

Nur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
..

bi miribağğ yazdm ortalık ayağa kalktı=) yardım istediğim konudan çok konu başlığımla ilgileneceğinizi bilseydim yazmazdım emin olun =))
ayrıca 1 kişinin uyarması yeterliydi..bütün forumun üstüme çullanması gereksiz.

ErdeM

0
Onaylı Üye
Reaction score
32
Öncelikle yıkıcı olmak yerine yapıcı olmak gerekir.

'düzgün konuş,insan gibi iste. şöyle yap,böyle yap' yerine daha yapıcı bi karşı tarafın şevkini kırmadan uyarılarınızı izah etmenizi öneriyorum.Bu hem forum için hem de üye açısından faydalı olacaktır.

Nur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bu miribağğğ musa eroğlu'nun mihriban şarkısının emoca lisan ediliş halimi ?

çok komiksin =)ama hava yeterince soğuk=) emoca lisan edilmiş hali derken..? ben emocayı bilmiyorum ama sen nasıl olduğunu biliyorsun sanırım =) Tecrübeli gibi duruyorsun..

T

trgy

Misafir
Hoşgeldiniz diyeyim ve tartışmaya son vereyim.

Umarım bundan sonra düzgün Türkçe kullanırsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.