İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Merhabalar Ben Efe

efe kuyis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet arkadaşlar siteyi aslında dışardan uzun süredir takip ediyordumda üye olmak şimdi nasip oldu.herhangi bir sitem yok fakat birçok sitede post'tan makaleye işi oldu.Şimdi Kendime Yazarlık Yapabileceğim Bir Sİte Aramaktayım.

EmiR34

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
68
Evet arkadaşlar siteyi aslında dışardan uzun süredir takip ediyordumda üye olmak şimdi nasip oldu.herhangi bir sitem yok fakat birçok sitede post'tan makaleye işi oldu.Şimdi Kendime Yazarlık Yapabileceğim Bir Sİte Aramaktayım.

Merhabalar;

Öncelikle ilk kural bütün yazıyı kalın yazmak yasak.

Hoşgeldin bu forumda yardımcı olabilirsin yardım olabilirsin yazarlığını yapabilirsin. :)

İyi forumlar.

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
susma.in için yazarlık düşünüyorsan bana pm atabilirsin hoşgeldin kardeşim :)

efe kuyis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Cevap

Hoşbulduk arkadaşlar...
Büyük yazmama gereği ilk öğrendiğim şey olmuş oldu.Uyarı İçin Sağol Emir Kardeşim :)

BarışBey Sitene Baktım Gerçekten Emek Vermişsin Çokta Güzel Bir Sİte Seve Seve Yapmak İsterdim Fakat Görüldüğü Üzere Konsepti Farklı Sitenin Bundan Dolayı Bende Zaten Webmaster İşlerinden Hiç Anlamıyorum Desem Yalan Olmaz.Teklifin İçin Teşekkürler Fakat Durum Böyle...
Tekrar Hoşbulduk...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.