İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

merhabalar wupload sorun

by_cezali

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar ilk önce mübarek bayramınızı kutlarım benim sorunum benim belim kırıldı ve suan çalışamıyorum aileme destek olsun diye upload işine başladım ama remote yaptım hep normal yüklemeye kalksam 9 saat sürüyor bugün 2 ayrı ip adresinden 600mb lik oyun indirdim kendi linkimden ama bakıyorum 1 kuruş bile yok wuploadda sizce yanlış yaptığım birşeymi var.

cihatnet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Geçmiş olsun allah acil şifalar versin Reis. Kendi yüklediğin dosyayı kendinmi indirdin?

by_cezali

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
paypal ekli değil ama wuploadda kazandığım para gözükmüyor :( allah için yardımcı olun benmi hata yaptım 2 forumada konu açtım 150 ser tane

soulmy

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
8
Arkadaşım hotfile'da paypal eklemeden para kazanamıyorsun. Wupload'da da aynı olay olabilir.

by_cezali

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ekledim gene gözükmüyor acaba remote yapıyorum ondanmı kazanamıyorum kendimmi upload etmem gerek

soulmy

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
8
Remote ederek de kazanılıyor. Peki sen paypalı ekledikten sonra indirilme oldu mu?

by_cezali

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Remote ederek de kazanılıyor. Peki sen paypalı ekledikten sonra indirilme oldu mu?

yok olmadı suan bilmiyorum yani yeniyim deneme amaçlı gündüz 2 ayrı ip adresinden indirim yapmıştım 2 forumda 150 ser tanelik film konum var sadece

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.