Sağolasın da, Benim derdim rep değil zaten, davranış biçimiydi, artık bu konuda bir şey yazmayacam.Artık rep veya forumla ilgili bir görüş bildirmeyecem.Forum onların forumu istediklerini yaparlar. Bunu burada noktalıyorum.pigeon' Alıntı:tahtakale yeter artık bırak yazmayı rep olayını! ben çoğalttım merak etme!
trextra' Alıntı:Mod ve Admin ler verebiliyor.
Başlık hakkında,
Evet bende çok kullanırım edit özelliğini. İmla hataları vs. çok yapıyoruz. Bunun için kapatılması kötü. Ama diğer yandan, birçok kişi küfürlü mesaj yazıyor, küfür olmasa bile, "ulan" , "şerefsiz" gibi ibareler kullanıyor. Tam uyarı yapıcam bu mesajı için, konuya tekrar girince hepsini silinmiş olarak buluyorum. Ne değişiklik yaptığını göremiyoruz. Sadece son değişiklik şu tarihte yapıldı diye bir açıklama ile bu forumu yönetemeyiz.
DarK' Alıntı:ya timer fln yokmu.. masajı yazdıkdan sonra 20 dk içinde editlenebilir diye bişey yapamıyormusunuz yok mu vBulletin!ın böle bi özelliği
Kime rep verileceğini söylemiyoruz. Eski başlıkları incelerseniz, birkaç kişi anlamsız yere -Rep aldığı için bunların silinmesini istemişti. Bizde Rep ler suistimal edilmesin diye -Rep leri kaldırdık. Yöneticiler e güvenildiği için sadece onlar şu an Negatif Rep verebiliyor.pigeon' Alıntı:forum kuralları dışına çıkılmadığı sürece - nerede ne yazıp, kime niye rep verdiğimin açıklamasını mı yapmam gerekiyor?
bu işinize gelene mantığını bırakın artık, bu benim sitem kime rep vereceğini ben söylerim mantığını bırakın artık.
yok bırakmıyorum, bu benim sitem bana bütün illegaliteler serbest diyorsanız banlayın beni !
iyinetadmin' Alıntı:Olsa cok iyi olurdu.
Bu karari almadan once vbulletin forumlarini inceledim, un-edit ozelligi varmi diye baktim. Un-edit ozelligi, edit ettiginiz mesajin admin ve modlar tarafindan bir onceki halinin goruntulenebilmesi. Bu istek olarak bildirilmis ama henuz yapilmamis.
kime rep verileceğini söylemiyoruz diyorsun ama bana söylüyorsunuz ! üstelik beğenmeyip karşılığında bana - rep veriyorsunuz !trextra' Alıntı:Kime rep verileceğini söylemiyoruz. Eski başlıkları incelerseniz, birkaç kişi anlamsız yere -Rep aldığı için bunların silinmesini istemişti. Bizde Rep ler suistimal edilmesin diye -Rep leri kaldırdık. Yöneticiler e güvenildiği için sadece onlar şu an Negatif Rep verebiliyor.
trextra' Alıntı:Siz ya da biz diye bir kavram yok bu forumda. Herkes eşit gözüksün diye, mod renkleri bile kaldırıldı. Siz aklı başında birisinizdir, gereksiz tartışmaya girmiyor olabilirsiniz ama kişiye özel uygulama yapılamıyor. Ya herkesin edit özelliği kalkacak, ya da hiçkimsenin. Ne zamanki herkes düzeyli tartışır, mesajlarına dikkat eder, o zaman daha güzel şeyler yapılabilir. Ama suistimalleri engellemek için herkes biraz taviz verecek. Aslında tavizde değil bu. Herşeye çok tepki verilmemeli bence.
trextra' Alıntı:Ayrıca kimseye illegal birşey serbest değil. Admin dahi kötü birşey yapsa, onuda uyarırız. Ben kötü birşey yaparsam, herzaman beni uyarma ya da şikayet etme hakkınız mevcuttur.
pigeon' Alıntı:Ben de senin burada geçirdiğin vakit kadar vakit geçirdim. İllegal durumları, uyarmaları, kayırmaları çok gördüm ! sen de gördün ! istersen yöneticilerin de geçmişte neler yaptıklarını dökeriz !
iyinetadmin' Alıntı:Olsa cok iyi olurdu.
Bu karari almadan once vbulletin forumlarini inceledim, un-edit ozelligi varmi diye baktim. Un-edit ozelligi, edit ettiginiz mesajin admin ve modlar tarafindan bir onceki halinin goruntulenebilmesi. Bu istek olarak bildirilmis ama henuz yapilmamis.
Time limit (in minutes) to impose on editing of messages. After this time limit only moderators will be able edit or delete the message. 1 day is 1440 minutes.
Set the value to 0 to allow users to edit their posts indefinitely
Skeleton' Alıntı:aaa bir tane daha -rep almışım ): bir tek admin veriyordu di mi bu -repi
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.