trextra' Alıntı:
Kime rep verileceğini söylemiyoruz. Eski başlıkları incelerseniz, birkaç kişi anlamsız yere -Rep aldığı için bunların silinmesini istemişti. Bizde Rep ler suistimal edilmesin diye -Rep leri kaldırdık. Yöneticiler e güvenildiği için sadece onlar şu an Negatif Rep verebiliyor.
kime rep verileceğini söylemiyoruz diyorsun ama bana söylüyorsunuz ! üstelik beğenmeyip karşılığında bana - rep veriyorsunuz !
bu nedir ?
edit özelliği kalktı o yüzden yazmadan önce iyice okuyun lütfen.
trextra' Alıntı:
Siz ya da biz diye bir kavram yok bu forumda. Herkes eşit gözüksün diye, mod renkleri bile kaldırıldı. Siz aklı başında birisinizdir, gereksiz tartışmaya girmiyor olabilirsiniz ama kişiye özel uygulama yapılamıyor. Ya herkesin edit özelliği kalkacak, ya da hiçkimsenin. Ne zamanki herkes düzeyli tartışır, mesajlarına dikkat eder, o zaman daha güzel şeyler yapılabilir. Ama suistimalleri engellemek için herkes biraz taviz verecek. Aslında tavizde değil bu. Herşeye çok tepki verilmemeli bence.
edit özelliği ile yazdıklarımın bir bağlantısı yok !
yine aynı yere geliyoruz senin için 'herşey' olmayan şey benim için olabilir. bu sebeple neye tepki vereceğime karar veremezsiniz.
Siz biz kavramı yoksa herkes ya - / + puanı verir ya da kimse veremez ! birşeyi adam gibi kullanamayacaksanız hiç kullanmayın.
sürekli bir ıza - puan vermişsiniz. postlarını okudum ve ben de böyle birşeye gerek olmadığına karar verdim. ve kurallar için de siz nasıl - puan verebiliyorsanız ben de + puan verdim.
trextra' Alıntı:
Ayrıca kimseye illegal birşey serbest değil. Admin dahi kötü birşey yapsa, onuda uyarırız. Ben kötü birşey yaparsam, herzaman beni uyarma ya da şikayet etme hakkınız mevcuttur.
Ben de senin burada geçirdiğin vakit kadar vakit geçirdim. İllegal durumları, uyarmaları, kayırmaları çok gördüm ! sen de gördün ! istersen yöneticilerin de geçmişte neler yaptıklarını dökeriz !
sen cevap verdin diye cevap verdim. yoksa yazdıklarının benimkilere cevap bağlamında hiç ilgisi yok..
yormayın beni bu böyle gider. ya kurallar çerçevesinde mantıklı, açıklayıcı cevaplar verin ya da belirttiğim gibi banlayın.