![]() |
![]() |
Evetpost: 1.096.327
1milyonuncu mesajı atana ne verilecek ?
Ekleme: hey yavrum heey atan atmıs ben de ne hayaller kurmustum
Bir forumdaki mesaj sayısı başarıya işaret olabilir mieh:
Öyle olsaydı iyinetin önünde olan birçok forum sitesi olurdu
Nice mesajlara iyinet :harika:
Bir çok olmasına gerek yok zaten önünde r10 ve webmastersitesi gibi büyük site var.
r10'u anladımda webmastersitesi iyinetin önünde mi
Ay lav yu iyinet iyinete hep destek tam destek:aşık:
webmastersitesi r10'u geçecek az kaldı bide gülücük atıyorsun ! bilmediğin işlere hiç girme bence..
Belki bir gün geçer ...
Bir çok olmasına gerek yok zaten önünde r10 ve webmastersitesi gibi büyük site var.
Arkadaşlar forum işi biraz gönül işidir. Ben iyineti seviyorum, sen ws yi seversin. Tıpkı FB-GS muhabbeti gibi gereksiz holiganlığa gerek yok.
ws seviyorsan orada paylaşımlarda bulun, buraya gelip bunları yazmanın mantığı ne acaba? İçinde bulunduğun forum sitesine saygı göster biraz.
Bana göre en iyisi iyinettir, çünkü aradığım herşeyi bulabiliyorum. R10 sitesinde çok bilgili arkadaşlar olduğu gibi çok bilgisizlerde var, canım sıkılıyor onların gereksiz mesajları arasında kaybolunca. Kalabalığı sevmiyorum fazla. Sana göre ws iyiyse saygı duyarım, ama sende içinde bulunduğun foruma birazcık saygı duyduğun sürece.
Forum forumdur, ticaretin kaliteli olmasıyla ilgili olarak şahsen en güvenli forumlar büyükten küçüğe iyinet> ws(hakaretten ban yedim) > r10 olarak sıraladım.
Dostum kavga etmem dedim repini verdim, kusurumuz olduysa söylede düzeltelim
Edit: Rep to rep ten rapor edildi arkadaş.