İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Mesajlar 1.000.000 Ulaşıyor..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmiR34

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
68
Konular: 146.508, Mesajlar: 999.094, Üyeler: 28.833 Görünmekte olan iyinet 'in Mesaj Sayısı 1 Milyona Ulaşıyor.. :) Dahada Çoğalacagından Eminim.

İyi Forumlar
İyinet Halkı..

samanpan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
1milyonuncu mesajı atana ne verilecek ? :D

Ekleme: hey yavrum heey atan atmıs ben de ne hayaller kurmustum

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
51
Bir forumdaki mesaj sayısı başarıya işaret olabilir mi :peh:
Öyle olsaydı iyinetin önünde olan birçok forum sitesi olurdu :)
Nice mesajlara iyinet :harika:

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Bir çok olmasına gerek yok zaten önünde r10 ve webmastersitesi gibi büyük site var.

Arkadaşlar forum işi biraz gönül işidir. Ben iyineti seviyorum, sen ws yi seversin. Tıpkı FB-GS muhabbeti gibi gereksiz holiganlığa gerek yok.

ws seviyorsan orada paylaşımlarda bulun, buraya gelip bunları yazmanın mantığı ne acaba? İçinde bulunduğun forum sitesine saygı göster biraz.

Bana göre en iyisi iyinettir, çünkü aradığım herşeyi bulabiliyorum. R10 sitesinde çok bilgili arkadaşlar olduğu gibi çok bilgisizlerde var, canım sıkılıyor onların gereksiz mesajları arasında kaybolunca. Kalabalığı sevmiyorum fazla. Sana göre ws iyiyse saygı duyarım, ama sende içinde bulunduğun foruma birazcık saygı duyduğun sürece.

Acevist

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Arkadaşlar forum işi biraz gönül işidir. Ben iyineti seviyorum, sen ws yi seversin. Tıpkı FB-GS muhabbeti gibi gereksiz holiganlığa gerek yok.

ws seviyorsan orada paylaşımlarda bulun, buraya gelip bunları yazmanın mantığı ne acaba? İçinde bulunduğun forum sitesine saygı göster biraz.

Bana göre en iyisi iyinettir, çünkü aradığım herşeyi bulabiliyorum. R10 sitesinde çok bilgili arkadaşlar olduğu gibi çok bilgisizlerde var, canım sıkılıyor onların gereksiz mesajları arasında kaybolunca. Kalabalığı sevmiyorum fazla. Sana göre ws iyiyse saygı duyarım, ama sende içinde bulunduğun foruma birazcık saygı duyduğun sürece.

ben ws yi seviyorum dedim mi ? ve ya iyineti ve ya r10 u ?
Benim işim ticaret.

Acevist

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Forum forumdur, ticaretin kaliteli olmasıyla ilgili olarak şahsen en güvenli forumlar büyükten küçüğe iyinet> ws(hakaretten ban yedim :D) > r10 olarak sıraladım.

ahaha :D dostum sen geyik forumlarında dolaş anca oraya alırlar seni
r10 u en sona atan birinin zekasına bakarsak gerçekten şüpheli

Shu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
25
İkinizde şikayet ettim konuyu dağıtıp tartışmaya gerek yoktu her neyse. Hepsi kendi alanında sağlam forumlar.

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Yahu yaz sıcaklarındanmı böylesiniz.Sidik yarıştırır gibi site yarıştırıyorsunz.Sen iyinettemisin,iyinettesin daha ötesi yok o zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.