İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Meta tag konusunda yardım istiyorum

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Selam arkadaşlar.Benim bir blog sitem var.Bu sitemi seo optimize tipi sitelerde analiz ettiriyorum ve gayet iyi çıkıyor sadece 3-5 hata bulunuyor.Onlardan en önemliside sitemde meta tag kullanmıyor oluşum.
Sizce meta tag kullanmam benim için ne kadar önemli.Googleda zaten genellikle hep ilk sonuçlarda çıkıyorum prsi benimkinden yüksek olanlar bile benden sonra çıkıyor ve blogumun seo durumu gayet iyi. ve googledan bloguma ciddi bir ziyaretçi geliyor.Sormak istediklerim kısaca şunlar:
-Sizce meta tag kullanmama gerek varmı
-Blogda adsense yayınlıyorum meta tagda sitemle alakası olmayan kelimelerde kullansam googleın buna kızma ihtimali nedir.Çünkü adsense yayınlayan çoğu site alakasız kelimeler kullanıyor ama google bişey demiyor sanırım.Bana bişey diyebilirmi..
-Meta tag kullanınca veya meta tagdaki kelimeler değişince adsense reklamları içeriğe göremi yoksa meta tagdaki kelimelere göremi çıkar.Blogumda son zamanlarda eskiye nazaran daha ilgi çekici ve daha çok ücret veren reklamlar çıkıyor onların gitmesini istemem.O yüzden soruyorum.

Evet sorularım bunlar.Seo uzmanlarının yanıtlarını bekliyorum..
İncelemek isterseniz: http://geccetr.blogspot.com

supper.clup

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla kimse yazmıyorsa bildigim kadarını sölüyeyim ben yine.. :)

azda olsa description ve keywords taglarını kullanmanda bence fayda vardır...ama sakın abartma ve az bi biçimde yaz...diğer sorunların hakkında bi bilgim yok... daha uzmanlar cevap verir inşallah :)

iyi gümlrt

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Peki blogumun description kısmında kelimeler var onları silip meta tagdaki description kısmınamı yazıyım.Cevaplarınızı bekliyorum..

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
metalar önemli olsa blogger, wordpress koyardı değil mi? koymuş mu?

FrontPage

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Title, keyword ve description ile body birbirine uygun ama aynı olmamalıdır. Ayrıca çok kısa tutmalısın bu bilgileri.
title 70 - 120 karakter civarı
keyword 10-15 kelime
description 15 kelime civarı olarak ayarlarsan ideale yakın olursun ve kısa sürede arama motorlarından hit artışını farkedersin

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Tamam öyle yaparımda şu sorulara cevap verecek yokmu:
-Blogda adsense yayınlıyorum meta tagda sitemle alakası olmayan kelimelerde kullansam googleın buna kızma ihtimali nedir.Çünkü adsense yayınlayan çoğu site alakasız kelimeler kullanıyor ama google bişey demiyor sanırım.Bana bişey diyebilirmi..
-Meta tag kullanınca veya meta tagdaki kelimeler değişince adsense reklamları içeriğe göremi yoksa meta tagdaki kelimelere göremi çıkar.Blogumda son zamanlarda eskiye nazaran daha ilgi çekici ve daha çok ücret veren reklamlar çıkıyor onların gitmesini istemem.O yüzden soruyorum

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.