İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Metin2 Pvp projem için sponsor aranıyor

hyltcasper

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bazılarınız bilir heryer pvp oldu. Ama hepsi kapanacak yavaş yavaş çünkü lisansları yok.

Ben de 10 yıl açık kalacak resmi bir metin2 pvp serveri açacağım.

Adeta metin2 yi bi kenara attık ve yeni bir oyun yaptık ama hala altyapısını yani oyuncuların görmediği kısım kod tarafını marez olarak kullanıyoruz.

Ymir'den lisans almamız lazım, işte bu konuda destekleyecek bir sponsor arıyorum

Host isimtescil sponsor da olmak isteyen varsa olur ama onlar fazla önemli dil asl dert lisans :/

Sponsor olmasanız bile lisansı nasıl alabileceğimiz hakkında tavsiyelerini bekliyorum..

TheKorsans

0
Yasakli Uye
Reaction score
4
ymir network der ki bi de alın size lisans metin2'nin kopyasını çıkartın .. bu işle çok haşır neşirim fakat görmedim ben lisans olayını :D :D yeni icatlar çıkartıp milleti dolandırmayın lütfen. o kadar paran varsa git başvur ticket ile bi serverde sana kursunlar gm ol :D:D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.