İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

mevcut bir php scriptte değişiklik yaptırılacak.

SilverWolf

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba;
Mevcut kurulu bir scriptte düzenleme yapılması gerekiyor. PHP bir script..
980 px genişliğe uyarlanacak, gösterim şekli değiştirelecek bir de kategorilerden birinde sadece resim yerine resim + fckeditör ile girilen yazı gösterimi sağlanacak.

detay için PM isteyiniz..

iyi çalışmalar..

SilverWolf

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dmrp1 işi aldığı halde teslim etmemiştir.
İşi aldığını söylediği akşam, ertesi günü teslim edeceğini söyledi. MSN'de iş uzun uzun tarif edildi. Döküman ve script gönderildi. Aradan geçen bu süre içinde ise onlarca kez çevrimiçi olduğu halde mesajlarıma cevap vermedi. Telefonla aradığımda hangi iş olduğu konusunda fikri bile yoktu. Muhtemelen işe hiç başlamadı ve yapmayacak ta. Kendisi ile iş yaparken mutlaka dikkatli hareket edin. En azından nezaketen 'yoğunum, bir başkasıyla çalışın' diyebilmeliydi. Ayrıntıya girmek istemiyorum. Benim fikrim negatif.

İş verilecektir.. Php scriptte değişiklik talebimiz devam etmektedir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5