İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Microsoft amca bu sefer başardı

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Yok yaw. Google kadar olamaz. Hem benim site googlede en ustte cikiyor. Burda hic cikmiyor :D

Z

zeynelkoc

Misafir
gerçekten güzel olmuş

arama motorul olarak bize en fazla ziyaretçi yollayan msn umarım daha da çok yollar :)

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence yeni windows sürümlerine entegre edilirse google tahtından düşer.. ve beta olmasına rağmen bile çok hızlı. :)

hdogan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Diğer dil desteği çok az. Google'ın senelerdir katettiği yolu alması bayağı bir zaman alır gibi...

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
google artik silinmez ama msn de en az google gibi olabilir zamanla yani google,msn ve yahoo bunlar her zaman var olacaklardir

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
akrep'ın soyledıklerıne katılıyorum.

Mıcrosoft kendınden beklenmeyecek sekılde guzel bırseyler yapmıs, ama Google'ı tahttan ındırmek cooook zor.

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu şu anda kullanılan sürüm değil sanırım dimi :) bedava mp3 mp3 indir mp3indir hep ilk 5teyim baya güzel olmuş vay be çok şaşırdım. Bu neye göre sıraladı ben en üste şimdi ya aehueha SÜPER PROJE SÜPER inşallah google ı çökertir :p

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar,
msn i hep kendisiyle kıyaslıyorsunuz.

tabii bu microsoft biraz iyi birşey yapınca olay oluyor. Google'la karşılaştırın diğerleriyle ya da :)

Şaka bir yana kendini aşmış, Ama bence yine de milletin gıcığı var msn e pek kolaylıkla google la kıyaslanamaz.

Ben bir ara bir makina yapmayı bile düşünmüştüm:

" sadece google arama motoru ve ilgili linkleri gösteren bir browser makinesi"

El google'ı
:D

Saygılar

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Microsoft her zaman mükemmel şeylerin yapımcısı ve ilki olduğu için gecikmiş bir projeyi hayata geçirmesi gerçekten çok güzel.
Microsoft'tan neden beklenmediğini anlayamıyorum.Bende bir gün Microsoft'a laf etmeyi düşünüyorum ama muattab olarak kabul görülmem için (..peh.. işletim sistemi yapamasakta) global bir icraatimin olması lazım.

her ne kadar dengesiz kullanıcılar:

(en basit örnekler
-chat sunucularında gnu,lilo,unix,mandrake,suse gibi nicklerle
linux,unix,munix odalarında takılıp, xchat,bitchx yerine windows os üzerinde mirc32 kullananlar..
-
7/24 Online MSN Messenger manyakları olan ( Sözde Linux Sevenler Derneği..)
)

Tebrikler MSN..

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu arada sıralamalarda bende 1. sıradayım, tabı ıstedıgım anahtar kelımeye gore :D

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
xmlsr' Alıntı:
Microsoft her zaman mükemmel şeylerin yapımcısı ve ilki olduğu için gecikmiş bir projeyi hayata geçirmesi gerçekten çok güzel.
Microsoft'tan neden beklenmediğini anlayamıyorum.Bende bir gün Microsoft'a laf etmeyi düşünüyorum ama muattab olarak kabul görülmem için (..peh.. işletim sistemi yapamasakta) global bir icraatimin olması lazım.

her ne kadar dengesiz kullanıcılar:

(en basit örnekler
-chat sunucularında gnu,lilo,unix,mandrake,suse gibi nicklerle
linux,unix,munix odalarında takılıp, xchat,bitchx yerine windows os üzerinde mirc32 kullananlar..
-
7/24 Online MSN Messenger manyakları olan ( Sözde Linux Sevenler Derneği..)
)

Tebrikler MSN..

doğru söz ne denir?

hepimizi msn manyak etti , sürekli sorun var. windows ve başka birçok microsoft garabeti gibi. :)

Şaka bir yana bir şeyler yapılınca yani daha doğrusu çok şey yapılınca hata yapılması, ve eleştirilmesi de doğal.

tebrikler diyorum gelişim için.

Saygılar

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
yeni windows sürümü ile beraber entegre gelecek bu arama motoru.
bence çok yol kat etmişler.1milyon sonucu 0,09 saniyede bulması çok iyi
kimse tahtında kalıcı degildir.{altavistayı google çökertti} googleyide msn neden çökertmesin.
msn arama motorunu yapanlarda biliyor googlenin artı yönlerini.
piyasaya nasıl hakim oldugunu buradaki herkezden çok daha iyi analiz etmişlerdir.Bölgesel dil seçimi elbet gelecektir.
daha beta aşamasında oldugu düşünülürse gümbür gümbür geliyor. :rolleyes:

E

erotika

Misafir
:D valalhi hişt göndemrsi felan önemli değil benim için hit her zmana var:p

Adsense tarzı bir şeyi de olsa dadalsak :D
Adsense'den bugün 50 melyon TL yaptım :ztaen uçuyorum havada :)

B

besiktaslim

Misafir
açıkcası beta meta anlamam ben google ın görüntüsüne bile alıştım buda tuhafıma gitti yani aynı işi yapıyorsa google tercih sebebidir :)

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hadi diyelim msn search daha popüler oldu, sadelik ve pratiklik bakımından birde Google'ın önüne geçti.
E başımıza gelecekler

-Yeni bir "Google(~MSN) PageRank" Değeri..

-Yeni bir adsense/adwords..

Hadi diyelim farklı bir algoritma ile pr değerini hesaplasın msn..
Ve popülerlik değeri 2 kritere göre belirlensin. :rolleyes:

:) Bir site ne kadar az hit alıyorsa o kadar iyidir.Nitekim diğer siteler o siteyi çekemediğinden başarılı olmasını istemiyordur o yüzden link vermiyordur.

:) PR Güncellemesi 2 senede bir yapılsın ve 0-10 yerine 0-99 arası değişsin.

Üstüne üstlük firefox ile adobe abartmış senin siteye ana sayfadan link veriyor.
Oldumu şimdi topla tüm linkleri sitelerden..

Ve.........

"Webmaster'sın sen çekersin cefa
Google Adsene Bizi Bırakma :)
"

M

malatyasporlu

Misafir
:p bu dandik motormu googleı geçecek :p microsoft 777 yıl uğraşsa googleda barındırılan site sayısına ulaşamaz...

E

erotika

Misafir
yani ulaşsa bile google'ı geçmek içn extra bişey yapmalı..

Bu da çok zor bence.
Google ile memnunsuzlugu olan kullanıcı var mı ?
Bence yok..
Bütün sorun bu :p

S

Senbul

Misafir
Göze hoş ve süratli.Bekleyip göreceğiz hep beraber.Kim kimi tahtından edecek.Nasıl microsoftu işletim sisteminde tahtından indirmek şimdilik cok uzak bir ihtimalse;Google'ida aramamoturu olarak tahtından indirmek o kadar uzak.Kimse bos durmuyor belki yakında googleda işletim sistemi cıkartır. :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5