İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

MİKROFİBER DOKULU CAM BEZİ

M

MiNiKCaDi

Misafir
İŞTE!
MİKROFİBER DOKULU TEMİZLİK BEZİ
Hiç deterjana ihtiyaç duymadan sade su ile ıslatıp, sıkıyorsunuz ve;
CAMLAR, AYNALAR,

ÇELİK EŞYALAR,

ANKASTRE MUTFAKLAR (Temizler ve Parlatır)

BANYO, MUTFAK FAYANSLARI

ARABA, MOTORSİKLET vb.

HALILAR, KOLTUKLAR,

TV, MÜZİK SETİ, DVD, BİLGİSAYARLAR

AKLINIZA GELEBİLECEK TÜM YÜZEYLERDE
IŞIL IŞIL,
PIRIL PIRIL
ÇOK KOLAY BİR TEMİZLİK
KURULAMA VE DURULAMA DERDİ YOK!!!
(İlk temizlikten sonra yüzey çabuk kirlenmiyor ve sonraki temizlikler çabuk yapılıyor...
EVİNDEN, OTURDUĞU YERDEN PARA KAZANMAK İSTEYENLER İÇİN DE BULUNMAZ FIRSAT!!!
KULLANIMINA AİT BİLGİLER DE SİPARİŞİNİZLE BİRLİKTE GÖNDERİLECEKTİR.

Goldensun markalıdır. uyelik indirimleri cazip avantajlar icin pm atabilirsiniz. adet fiyatı 10 ytl dir.toplu alımlarda indirim yapılır.

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
Kapalıçarşı da bir bayan sattı bana da o bezden koyu turuncuya yakın bir rengi var poşet içinde arabama koydum bi yeri silmedim leş gibi kokuttu hooop çöpe...

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
M

MiNiKCaDi

Misafir
benide bi arkadas uye yaptı 10 adet bez aldım uye oldum. bezleri denedim koku gibi bi sorunu yok. Goldensun urunlerini deneyen arkadaslardanda bugune kadar hic bi şikkayet duymadım.

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
benide bi arkadas uye yaptı 10 adet bez aldım uye oldum. bezleri denedim koku gibi bi sorunu yok. Goldensun urunlerini deneyen arkadaslardanda bugune kadar hic bi şikkayet duymadım.

Neyse o zaman şikayetsiz iyi satışlar dileği ile... Belki ben yanlış kullandım :S (Ama hiç kullanmadım) :D

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bana teyzem almış bu bezden koyu yeşil yazdığı gibi her yeri sadece ıslatıp sıkarak silebiliyorsunuz. yalnız benim kadın sitelerim var ilgi görebilir oralarda minikcadı olayı bana tam olarak pm atarsan bakayım bir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.