gelen maili yazıyorum
Türkçesi şu: ilk golü kim atar bahsine 5 euroya kadar yatırıyorsunuz.(ki 4 euro yatırmak mallık olur ) eğer tutarsa paranız katlıyor, tutmazsa paranızı iade ediyor. kaybetmek yok kısacası. Ancak kişi başına bu yasakparaten 1 kere oynayabiliyorsunuz. Yeni veya eski üye olmanız farketmiyor.
Not: Sonuçta bu da internetten para olduğu için bu foruma yazmayı uygun gördüm
A bet you cannot lose!
gamebookers are offering all customers a guaranteed no lose bet! To celebrate a fantastic season of football we are offering a free 5 euro first goal scorer bet on the AC Milan v Liverpool Champions League Final.
This great offer is open to all gamebookers users, new or old! Just place a bet up to the value of 5 euros on who will score the first goal and if your bet loses, we will simply refund the money back into your gamebookers account. If your bet wins, you win. If it loses, you DON'T! *
* One losing first goal scorer bet per user.
* All our rules apply.
How to access your account:
Your username: ------
Simply, go to www.gamebookers.com and login with this username and your password.
Türkçesi şu: ilk golü kim atar bahsine 5 euroya kadar yatırıyorsunuz.(ki 4 euro yatırmak mallık olur ) eğer tutarsa paranız katlıyor, tutmazsa paranızı iade ediyor. kaybetmek yok kısacası. Ancak kişi başına bu yasakparaten 1 kere oynayabiliyorsunuz. Yeni veya eski üye olmanız farketmiyor.
Not: Sonuçta bu da internetten para olduğu için bu foruma yazmayı uygun gördüm