venom
Sen olayı geyiğe indirgediğin için sana hitaben yazdım
yazmıştım, yanlış görmediysem..
Evet hayat standartları değişiyor, ama ne yönde?? Dünyanın kültür zenginlikleri Amerika'nın yapay düşünce sistemine yenik düşüyor. Kırmızı Beyaz'ın turkuaz ile yer değiştirilmesi de bu düşüncenin bir ürünü.. Anlatmak istediğim buydu..
Sen hiç bir şeyi takip etmiyosun anlaşılan!
Aylardır tv kanallarında bu konu artık konuluktan çıktı geyiğe döndü. Bilende bilmeyende atıp tutar oldu. Mikrofunu bir tek mankenlere çevirmediler, iş magazin olmuş sen neresindesin konunun ?
Ya abi çok lumpen edalar bunlar gerek yok böyle konuşmaya. Amerika üretti diye yapay düşünceye yenik oluyoruz, Türkiye üretse helal derdik bırakın bu işleri. O zaman şu an kapa bilgisayarını at camdan aşağıya. Şu an baktığım ekranı kır gitsin. Yazdığın klavyeyi sök at dışarı.
Konuyu yapay bir ortamda açıyorsun, cevabını yapay bir ortamda arıyorsun. Kalk git kahveye orada konuş o zaman ? Eskiden böyle yapılmazmıydı ? Babalarımız dedelerimiz internetmi görmüş vbullettin mi görmüş ? Kaveye gitmişler paso, sende git o zaman!!
Amerikanın yaptığı yapay zekanın ardından sanal bir dünyayada karşı olman gerekmezmi ? Sen şimdi sokakta nasılki ip atlayan kızlar, uzun eşek oynayan çocuklar arıyorsan kahvedeki dedelerimizde kahveye gelen gençleri arıyorlar, dernek toplantılarındaki sohbetteki kişileri arıyorlar...
Ha ama bunlar işine gelmez ayrı. Sen istiyosunki gönlüm cennette olsun ben başka takılıyım...Yok öyle şey.
Kırmızı yerine turkuaz ayrı bişi senin dediklerin apayrı bişi. Adamlar kalkmış rengi değişelim demişler, hoşta olmuş. Sen burada yapay zekalardan amerikan baskısından söz ediyosun, yok artık