Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Milli takım'ın dünya kupasına gitme şansı sizce var mı?
Ben çok umutlu değilim ama yönetimin değişmesinide istemem doğrusu. Sonuçta adamlar hata yaptıysa o hataları en iyi onlar biliyor ve telafi edecek hem bilgi hemde tecrübeye sahipler. Yönetim değişirse eğer yeni gelenler hatanın nerde oldugunu anlayana kadar yine başarısızlıklar olacaktır. Ve onlarda bu hatalarını telafi edecekleri şansı bulamadan yollanacak ve yerine gelen yenisi tekrar bandı başa saracak ve hep başarısız olunacaktır
Terim varken inancim olmadi. Inancim varken de Terim yoktu Bir takim gizli baglantilarla, hatir gonul isleriyle imzalanan kontratlar ese dosta para yedirmekten baska ise yaramaz. Terimin basinda oldugu Milli Takim maclarini izlemiyorum bile. Ugursuzluk yada bos bogazlik edip Milli Takim'a zararim olmasin diye.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5