İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Milliyetten laptop

frknc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Milliyet.com.tr ziyaretçilerini müthiş bir yaz ikramiyesi ile ödüllendiriyor

Bundan sonra haber okudukça puan kazanacak, puanlarınız biriktikçe laptop'a uzanacaksınız.
Üstelik yarışma her hafta yeniden başlayacak, her hafta bir okurumuz laptop sahibi olacak.
Tek yapmanız gereken şey, okuduğunuz bazı haberlerin yanıbaşında belirecek puanları tıklamaktan ibaret.
Ne kadar çok haber okursanız o kadar çok puan toplayacaksınız.
Haftanın sonunda en çok puana erişen ziyaretçimiz laptop'una kavuşacak.
Puanlar haberlerin arasında bir program sayesinde rastgele serpiştirilecek, sizin tıklamanızı bekleyecek.
Her gün sadece bir haberin içinde yeralacak "1000 puanı" bulan okurumuz ise sıralamada yukarılara doğru rahatça tırmanacak.

kampanya sayfası;
http://www.milliyet.com.tr/default....3516&Date=06.06.2008&Kategori=yasam&reftype=1
Kurallar;
http://www.milliyet.com.tr/Default.aspx?aType=Kurallar&ver=25

Haber sitesi olan arkadaşlar devamlı takip eder düşünçesi ile paylaşmak istedim :)

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Puanlar haberlerin arasında bir program sayesinde rastgele serpiştirilecek, sizin tıklamanızı bekleyecek.
Kim düşünüp tasarlamışsa bu reklam programını çok basit geldi bana, ayrıca çağ dışı

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
puanım 110.000 şu anda
ayrıca ilk 20 nin puanları açıklanmıyor. ne kadar doğru ne kadar yanlış bilinmez ama ben sistemi çözdüm ama artık gına geldi. 2günde 90bin puan yaptım o da rahat yani sadece 1-2 saatimi ayırdım. bakalım eğer ilk20ye giremezsem ben size burdan söylerim sizde yaparsınız aynı sistemi. yarına kadar 200.000 yapmayı düşünüyorum yarın 4te sıfırlanıyo yarışma. eğer 200.000 puanla (normal şartlarda açık ara kazanmam gerekiyor) kazanamazsam yarışma hilelidir.

günlük normal şartlarda alabileceğiniz puan maxi maximum 10bini zor geçer. eğer yarışan diğer arkadaşlarda puanlarını paylaşırlarsa sevinirim.

senolcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
neticeyi bekliyoruz draga
kazananın puanını açıklamıyorlar, merak ediyor insan boşunada puan toplayacağım diye uğraşmak istemiyor, umarım kazanırsın...

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
neticeyi bekliyoruz draga
kazananın puanını açıklamıyorlar, merak ediyor insan boşunada puan toplayacağım diye uğraşmak istemiyor, umarım kazanırsın...

kazananın puanını açıklamamalarının mantığını anlamış değilim. ya 1.yi kendileri belirliyorlar (tanıdık,eş,dost,akraba vs.) yada insanları merak ettirip daha çok puan yaptırmaya çalışıyolar. bu resim güvenliği yokken adamlar milyonlara ulaşıyolarmış. googleda aradım hiç bir yerde ilk 20 ye giren bir kişi bile 3haftadır puanını paylaşmamış. kazanamasam bile ilk20ye girsem yeter. diğer hafta kesin laptop benim olur. bu kadar gizemli bir yarışmada ne kadar istekli olabilirsiniz birde o var.. gerçi okuduğum kadarıyla bu işi 6 kişi 24 saat dönüşümlü yapanlar varmış ama benim sistemime rakip olamazlar gerçi 1gündür yapıyorum bu sistemle 90bin puan kazandım 1günde. ama artık gına geldi zorla tıklıyorum nerdeyse :D

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
"Puanlar haberlerin arasında bir program sayesinde rastgele serpiştirilecek, sizin tıklamanızı bekleyecek"

kesinlikle yalan. program felan değil otomatik belirleniyor. (kendi sistemim hakkında şu anda bilgi veremiyorum kusura bakmayın ama eğer bugün ilk 20 ye giremessem sistemimi açıklayacağım)

nasıl belirlendiğini çözdüm ben :) en kısa zamanda sizlerle paylaşacağım.

ayrıca 1000 puanı gören ve duyan yok. yazmışlar ama kaldırıldı sanırım eğer 1000puanlı haberi bulursanız lütfen linkini gönderin. :)

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
TuRKuaZz o bahsedilen puanlar sanırım bu resim güvenliği yokken yapmışlar. yani adam sayfayı yeniledikçe puan kazanıyo ve 1haberden sadece 1kere kazanabilir gibi bi kısıtlamada yokmuş önceden sonradan bu sistemi koymuşlar. gerçi bu captcha yı çözemedim bi tek kaynak kodunda filan geçmiyor hiç :)

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
170k puan ile ilk 20ye bile giremedim.

sistem şu; haber idsine göre puanlandırılıyor. sonu 9 ile biten idler 100puanlı. bende yaklaşık 50tane 100puanlık haber adresi var isterseniz gönderirim. hepsine birer kez tıklama hakkımız var. hepsi bittikten sonra cookie silerek tekrar başından başlayabilirsiniz.

TuRKuaZz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
1 saat içinde ortalama 10k yaptım. Yorumlarama baktım adamlar şikeden felan şüpheleniyor.

senolcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Var bu işte bir bit yeniği doğan holding yaş yere yatmaz...

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
lütfen hile isteğinde veya hile konusunda yardımcı olmak için yazı yazmayın.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.