İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Mobil uygulama konusunda öneriniz...

Sohbet8

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Öncelikle merhaba herkese iyi forumlar

Bildiğiniz gibi güvenilir ve bilinilirliği olan program indirme siteleri bir elin parmak sayısını geçmez diye biliyorum. Bu anlamda GÜNCEL teknoloji haberleri ve Virüsten arınılmış programları kullanıcıya ulaştırmak sitenin kalitesini ortaya koyuyor.

Pek çok kullanıcının düşüncesi herhangi bir program indirirken acaba virüs var mıdır? Düşüncesi oluşuyor. Açık konuşmak gerekirse bu düşünceyi ben bile düşünebiliyorum. ve durum böyle iken web sitemizde programlar tamamen virüsten arınılmış şekilde kullanıcıya sunulurken siz değerli iyinet kullanıcılarının öneri ve görüşlerini almak isteriz.

Mobil Uygulama

Web sitemizde öncelikle ağırlık vermemiz gereken programlar neler olmalı ve program indirme sitelerin çoğunda Android ve İOS uygulamalarına yer verilmekte bu durumu uzun bir süre düşündük ekip olarak ve akıllı telefon kullanıcılarının bu gibi sitelerden mobil uygulamalarını indirmediğinin sonucuna vardık. İstiyoruz ki kullanıcılarımız web sitemizi ziyaret etmelerinin sebepleri işlerine yararlı olacak Program ve Teknoloji haber bültenlerine yer vermemiz.

Bu konuda sizlerin de web sitemize öneriniz ne olabilir ? vede nasıl bir yol izlememiz gerektiği konusunda Fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun oluruz.

Trend İndir - Teknoloji ve Program indirme sitesi

Şimdiden Fikir ve Önerileriniz için teşekkür ederim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.