Moderatör Adayları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
Onaylı Üye
Yasakli Uye
Arkadaşlar sanırım bu olayı çözmenin en güzel yolu bir anket açıp moderatör adaylarını yazmak ve yönetimi kullanıcıların seçmesi daha mantıklı olur kanaatindeyim. İyinet e pm attım neden kendiniz açmıyorsunuz gibi bir cdevap geldi lütfen aday olan kişiler yaın saat 12:00 a kadar adaylığını ilan etsin ve o saatten sonra adaylar için bir anket açalım kim seçilirse ve iyinet layik görürse yönetime devam etsin. Ve kimse polemik yaratak kelimeler yazmasın herkes üye adını yazarsa listeye ekliyeyim..

1. YELLOWMOON
2. YAGMAYOK
3. PEEP
4. WPTURKİYE

1
Onaylı Üye
Üye
Sabah akşam internette bulunmaktayım. Daha önce herhangi bir yerde mod olarak da çalışmadım. Açıkçası modların görevleri tam olarak nedir, bilmiyorum diyebilirim. Webmaster forumlarında geçen konuları ele aldığımız da ne kadar bilgili olduğum tartışılabilir. Bu kadar ilgili ve bu ortamlar da zaman geçirmiş olsam da kendimi amatör olarak görüyorum.

Bir kaç yerde adımın geçtiğini gördüm. Bunun için teşekkür ederim.

Eğer sizler beni yukarıda söylediklerimi de ele alarak aday olarak gösterirseniz, saygı duyarım...

Yeterince samimi ve açık konuştum herhalde...

Teşekkür ederim...

0
Onaylı Üye
Üye
Nefusa ,visitistanbul benim önerebilecegim kişiler

0
Onaylı Üye
Üye
bende bu görevi yapmak isterim

0
Onaylı Üye
Yasakli Uye
öneri yapmıyalım arkadaşlar herkes olmak istiyorsa adını yazdırsın yoksa bu iş konuşmayla uzat gider sonuca varılmaz.

X
Xman
Misafir
Ben adayım ve özellikle wordpress, paypal, borsa finans başlıklarında legalparalıyım.

0
Onaylı Üye
Üye
bu ne meraktır yahu? niye moderatör olmak istiyorsunuz anlamıyorum ? her önüne gelen moderatör olacaksa işimiz var burda.

kusura bakmayın kırıcı olduysam ama çok komik ve o kadarda üzücü bir durum bu,2.sınıf forumların konularına döndü resmen.

çocuk gibi herkes ben mod olacam diye ağlıyor,bu foruma moderatör olmadan nasıl katkı yapabilirsiniz onu düşünün bence.

0
Onaylı Üye
Üye
Beyler forumda zaten söz konusu bir moderatör başvurusu bulunmaktadır.
Bizzat tecrübe ettim bu konuyu.
İyinet'e özel mesaj atıyorsunuz, sizin adınıza moderatör olabilmeniz için bir anket açılıyor.
Sadece moderatörlerin oy kullanabildiği bu anketteki sonuca göre moderatör olabiliyor ve olamıyorsunuz.

0
Yasakli Uye
bu ne meraktır yahu? niye moderatör olmak istiyorsunuz anlamıyorum ? her önüne gelen moderatör olacaksa işimiz var burda.

kusura bakmayın kırıcı olduysam ama çok komik ve o kadarda üzücü bir durum bu,2.sınıf forumların konularına döndü resmen.

çocuk gibi herkes ben mod olacam diye ağlıyor,bu foruma moderatör olmadan nasıl katkı yapabilirsiniz onu düşünün bence.

Grafix bu yazdığın yazıyı oldukça düşüncesiz buluyorum. Neden diye soracak olursanda unutmaki sende bir moderatörsün ve vakti zamanında bende moderatördüm, he bizim moderatör oluşumuz biraz farklı olabilir, tavsiye üzerine seçilmiş kişiler olabiliriz ama bu insanlar kendine güveniyor ve bu görevi layığıyla yapacağını düşünüyorsa senin böyle bir cevap yazmaya hiç ama hiç hakkın yok. Ve olayın birde şu boyu varki konuyu açan arkadaşımız sanırım iyinet e pm atmış bu konuyla ilgili bir konu anket açın vs diye ve iyinet te bu olayı siz neden gerçekleştirmiyorsunuz gibisinden bir cevap vermiş ve konuyu açan arkadaşta bu doğrultuda hareket etmiş.

son olarak şunuda söliim lafım eksik kalmasın. Bu saatten sonra abrahamoviç alsa siteyi yine fayda etmez gibi görünüyor. Tutum aynı, davranışlar aynı verilen cevaplar ve cevap veriş şekilleri herşey ama herşey aynı.

0
Onaylı Üye
Üye
tamam ben kendini bu göreve layık görenlere vereceğim moderatörlüğümü,benim yetkimi de alabilirsiniz sayın iyinet.

arkadaşlar kurtarsın forumu.

1
Onaylı Üye
Üye
arkadaşlar durumu germeyelim lütfen. grafix mesajını hızlı yazınca anlamda biraz kayıp olmuş. demek istediği şu zaten foruma katkısı olanlar göze batar ve moderatör seçilir. sizlerin tekrar tekrar aday olması lazım değil. siz foruma bir şeyler katın gerisini merak etmeyin demek istiyor.

0
Onaylı Üye
Üye
arkadaşlar durumu germeyelim lütfen. grafix mesajını hızlı yazınca anlamda biraz kayıp olmuş. demek istediği şu zaten foruma katkısı olanlar göze batar ve moderatör seçilir. sizlerin tekrar tekrar aday olması lazım değil. siz foruma bir şeyler katın gerisini merak etmeyin demek istiyor.

Bak buda çok doğru birşey.Ben kendimde yaşadım, birgün geldiğimde moderatördüm ve sanırım ploop ile trextra önermişti. tr.st ' ye ve Grafix ' e bu konuda katılıyorum.Hak edene yönetim olarak veriyorlar.

Konu içi
-
Yeni modlara da hala ihtiyaç var bence canlandırma için..

0
Onaylı Üye
Üye

sırf senin gibiler yuzunden (cok ciddiyim) forumda gorev almak istemiyorum nedemek neden moderator olmak istiyorsunuz ? tabiki foruma katkıda bulunmak icin istiyorlar başka ne olabilirki ? illede art niyetmi aramak gerek her mesajda

Root
Root
İyinet Ekibi
Onaylı Üye
Keşke bir açıklama yazmak durumunda kalmasaydım. Ama gerekti.
YellowMoon arkadaşımız bana bir PM attı, bende kendisine anketi siz açabilirsiniz buyrun dedim.
Böyle bir anketin hiç kimseye bir zararırın olduğunu yada altında bir art niyet olduğunu düşünmüyorum.
Bazen yanlış anlamalar olabilir ve bu hata yapmamıza neden olabilir, bunu büyütmek yerine yanlış anlamışım yada hata yapmışım diyip alttan almak gerekir diye düşünüyorum.
Aksi taktirde bu tür çıkışlar yıpratıcı oluyor.

0
Onaylı Üye
Üye
Aktif olan her iki başlığa baktığımda bir gruplaşma olacağı kanatindeyim, her iki başlık ve benzer başlıklarda çok mesaj yazan ve patırtı çıkaranların üyelik tarihleri de genel olarak dikkatimi çekmiyor değil. Moderatör olmak isteyenlere karşı (herkes için değil) da ben bi başlık açmak istiyorum neden moderatör olmamalısın diye, haberiniz olsun.

Birisinin birşeye faydası olması için moderatör,op,superop,admin vs. olmasına zaten gerek yok.

0
Onaylı Üye
Yasakli Uye
Grafix biz burada çocuk değiliz ve kendi kafamıza göre bir anket oluşturmuyoruz. Hepsi iyinetin dahilinde oluyor burada kaç tane moderatörsünüz ? ve kaçınız görevinizi yapıyorsunuz ? ben buraya illa ben mod olucam diye anket veya konu açmadım. İyinet böyle bir konu açtı yönetimi cevredicem diye haksızmıyım ? bu konuda iyinet seçmeli moderatörleri ama kendisi bizlere bıraktı üyeler kendi karar versinki yarın öbürgün demesinler iyinetin seçtiği adamlara bak görevini yapmıyor diye. Neden bir seçim olduğunda halk a sorarlar ilerde bunu biz seçtik böyle oldu demeleri için. Ve şimdi aday olanlar adaylığını koysun sonra anket açalım iyinette uygun görürse yetkileri versin eğer uygun görmezse eski kişiler görevini yapsın. Sonuçta burassıu bir sanal ortam ama gerçek hayatı yaşıyoruz burada arkadaşlıklarımız oluyor dostluklarımız bilgi paylaşımlarımız oluyor bunları göz önünde bulundurarak biraz olsun iyinet e faydamız bulunsun.

X
Xman
Misafir
Keşke bir açıklama yazmak durumunda kalmasaydım. Ama gerekti.
YellowMoon arkadaşımız bana bir PM attı, bende kendisine anketi siz açabilirsiniz buyrun dedim.
Böyle bir anketin hiç kimseye bir zararırın olduğunu yada altında bir art niyet olduğunu düşünmüyorum.
Bazen yanlış anlamalar olabilir ve bu hata yapmamıza neden olabilir, bunu büyütmek yerine yanlış anlamışım yada hata yapmışım diyip alttan almak gerekir diye düşünüyorum.
Aksi taktirde bu tür çıkışlar yıpratıcı oluyor.

İyinet konu yaklaşık 1 haftadır aktif ve şuan için 4 gönüllü aday çıkmış durumda yönetimde pasif olan 4 ismi bu adaylarla değişerek kan değişimini sağlamış olursun daha fazla beklemek konuyu çıkmaza sürüklüyor gerekli adımı atmanı bekliyoruz.

Foruma katkıda bulunmadığını düşündüğüm 4 mod :

CyberTurk
trextra
Zanza
Elmasgüneş

0
Onaylı Üye
Üye
siz burda tartışın moderatör adayı yönetim devri diye digerleride çalışsınlar adamlar süper backlink sistemi yapmışlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri